Alfa-Nistru

Producere

S.A. “ALFA-NISTRU” fabrică produse alimentare ecologic pure de cea mai înaltă calitate, in corespundere cu standardele internaționale și cerințele consumatorilor. Pentru a obține un produs calitativ, în procesul de producere folosim nu numai metode și tehnologii rezultative, idei noi ale specialiștilor noștri cu o vastă experiență în domeniu, dar și utilajele de la producătorii de top de peste hotare.

Recent utilajele întreprinderii au fost înlocuite cu altele mai moderne, care includ linii de procesare de înaltă eficacitate, cu capacitatea de prelucrare de până la 100 mii tone de materie primă pe an. În acest fel, pentru a obține un produs de cea mai înaltă calitate, la momentul actual noi folosim următoarele utilaje:

- prese suedeze pentru producerea de suc ​​concentrat “Bucher”;

- instalație elvețiană pentru producerea concentratului din suc de mere “Unipektin”;

- linii suedeze pentru producerea sucurilor “Tetra-Pak”;

- utilaj italian pentru aplicarea capacelor de tip ”Twist-off”;

- linii italiene de producere a gemurilor;

- autoclave germane de ultimă generație;

- linii germane de producere a mazării verzi;

- linii americane de producere a porumbului conservat.

În total, la întreprindere activează mai bine de 500 de angajați. Anual compania investește în dezvoltarea procesului de producție zeci de milioane de lei. Acest fapt permite creșterea volumul de producție și lărgirea sortimentului.

Galerie foto

Mărci comerciale

VIS, Vegetinno

Certificate

Compania este certificată în conformitate cu standardele internaționale ale sistemului de management în siguranța alimentară ISO 22000:2005.

De asemenea compania posedă certificat care adevereşte că producţia S.A. "Alfa-Nistru", sucurile şi conservele din legume cu succes se vând pe teritoriul SUA şi Canada de către firma B&B INTERNATIONAL CONNECTIONS, Inc. (New York)

Premii

1997: Adeverinţă, expoziţie-iarmaroc „Rannie ovoschi i fructy”, Rusia, or. Moscova
1998: Diplomă, MOLDEXPO International Exhibition Centre, Moldova
1999: Diploma GRAND-PRIX în nominaţie „Conserve de fructe” – Moldova; Diplomă pentru calităţile gustative ale sucului din caise cu miez, Rusia, or. Crasnoiarsc
2000: Diplomă, expoziţie-iarmaroc internaţional «INTERPRODTORG», Rusia, Chemerovo; Diplomă, expoziţie-iarmaroc «Sladosty-2000» pentru calităţile gustative ale gemului din caise, Rusia, Crasnoiarsc; Diplomă, expoziţie «Vino-Napitki-Tabac-2000» pentru asortiment larg şi calitate înaltă a producţiei conservate, Rusia, Ecaterinburg
2001: Diplomă, Laureatul Premiului de Stat în domeniul Calităţii, Productivităţii şi Competitivităţii; Centrul de Expoziţii «Iuj-Ural-EXPO», diplomă pentru producerea producţiei de înaltă calitate şi larg asortiment, Rusia, or. Celeabinsc

Export

CSI, Uniunea Europeană, SUA, Canada

Magazine de firmă

  • Magazin de firmă (cu amănuntul, en-gros), bld. Iu. Gagarin, 7 orele de lucru: 8:00-18:00
  • Reprezentanță, depozit (en-gros) str. Petricani, 21/2 orele de lucru: 8:00-18:00
  • Producere, depozit, magazin de firmă (cu amănuntul, en-gros) str. Ștefan cel Mare, 131 orele de lucru: 8:00-18:00

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria