Ambianța

Activitate

Fabrica de mobilă „Ambianţa” a fost fondată în anul 1999 în oraşul Chişinău. Pe parcursul activității sale fabrica de mobilă a demonstrat de nenumărate ori că dispune de un personal bine instruit şi experimentat, de spaţii mari dotate adecvat pentru depozitarea materialelor, semifabricatelor şi produselor finite.

„Ambianţa” asigură cea mai modernă şi comodă mobilă pentru casa dumneavoastră, de la dormitoare şi saltele, până la livinguri şi dulapuri.

Un alt avantaj deosebit este construcţia tehnică a modelelor „Ambianţa” care asigură simplitate şi uşurinţa în asamblare. Iar documentaţia tehnică care însoţeşte produsele permite oricărui cumpărător să asambleze cu uşurinţă orice set de mobilă.

Fabrica de mobilă „Ambianţa” este flexibilă şi receptivă la cerinţele clienţilor şi vă propune mobilier modern şi elegant, funcţional şi rezistent.

Galerie foto

Servicii

Construcția tehnică a modelelor "Ambianţa" asigură simplitate şi uşurinţa în asamblare. Documentaţia tehnică care însoţeşte produsele permite oricărui cumpărător să asambleze cu uşurinţă orice set de mobilă, iar apelând la numărul de telefon indicat în paşaport, veţi primi un răspuns calificat la orice întrebare. Serviciul de reclamaţii al companiei "Ambianţa" va înlătura rapid şi gratuit orice lacună sau defect tehnologic, precum şi va rezolva cu maximă convenienţă pentru cumpărător orice caz de defecţiune apărută în procesul transportării, asamblării sau exploatării. Compania "Ambianţa" oferă următoarele servicii:

- deservirea şi reparaţia gratuită pe întreaga perioadă de garanţie şi la preţuri minime pe toată perioada exploatării;
- logistica livrărilor şi transport pe întreg teritoriul ţării;
- marketing, cum ar fi amenajarea spaţiilor comerciale (vitrinelor) şi suportul informaţional (materiale ilustrative şi publicitare) pentru clienţii săi (magazinele de mobilă din ţară).

Export

România

Magazine de firmă

  • Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân 32/12 orele de lucru: 10:00 - 19:00
  • Chișinău. bd. Dacia 27 orele de lucru: 10:00 - 19:00
  • Chișinău, str. Alba Iulia 148/3 orele de lucru: 10:00 - 19:00
  • Chișinău, str. Calea Iesilor 91 orele de lucru: 10:00 - 19:00
  • Chișinău, str. Calea Basarabiei 7 orele de lucru: 09:00 - 19:00

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria