Cartnord

  • str. Columna 170, Chisinau, MD-2004, Republica Moldova
  • (+373 22) 81-51-88; (+373 22) 85-61-85
  • info@cartnord.md
  • http://www.cartnord.md/

Altele

Compania CARTNORD SRL operează cu succes în Republica Moldova mai mult de 10 ani, furnizând branduri mondiale de hârtie şi carton din Finlanda, Germania, Polonia, Slovenia, Rusia, Serbia, China, Indonezia, etc. Mai mult decât atât, din 2006, compania este singurul producător industrial de saci din hârtie în Republica Moldova. Pe parcursul anului 2010, au fost achiziţionate două complexe de utilaj german de fabricat saci mai moderne (producător Windmoeller&Hoelscher).

După reutilare, productivitatea fabricii a crescut la 25 milioane de saci pe an. Compania cooperează cu succes cu companiile: Lafarge Ciment Moldova, Supraten, Bi-Complex, Fabrica de Ciment din Rîbniţa, Fabrica de Ciment din Odessa, Ftali-Chiriac, Franzeluţa, Bucuria etc.

Începând cu anul 2009, Cartnord SRL oferă servicii de debobinare a hârtiei şi cartonului din rolă în coli cu utilajul 2LR2, precum şi tăierea hârtiei şi cartonului cu ghilotina BR125. De asemenea, din 2011 oferă servicii de imprimare flexografică din rolă în rolă cu utilajul italian Bielloni, cu posibilitate de a imprima pe hârtie, carton, folie, peliculă, etc.

Punctele de comercializare

Produsele companiei Cartnord SRL pot fi comercializate direct la depozitele companiei sau pot fi comandate şi livrate la adresele necesare dumneavoastră.
Depozit Nr 1 – Hârtie şi Carton
Depozit Nr 2 – Saci din hârie
Depozit Nr 3 – Ambalaje din carton ondulat

 

Citește în întregime