21 - 24 septembrie

Organizatorul

Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A

Data și Ora

joi, 21 septembrie 2017,
11:00 - 18:00
duminică, 24 septembrie 2017,
10:00 - 16:00

Adresa

mun. Chișinău, str. Ghioceilor, 1

Contacte

+373 22 810-462
info@moldexpo.md

Parteneri

Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova

Finisat

Construct & Interior Expo 2017

Cele mai noi tehnologii și echipamente pentru o casă modernă prezentate la Moldexpo. FOTO (22 sep 2017)

La Moldexpo va avea loc o nouă ediție a expoziţiei internaţionale specializate de materiale de construcţii, tehnologii şi echipamente pentru o casă modernă.

În cadrul evenimentului se vor aduna producători şi comercianţi de materiale de construcţie şi finisări, tâmplarii, construcţii de aluminiu, sobe, şeminee şi accesorii, sisteme de încălzire şi răcire, sisteme de comunicaţii interne, articole din marmură şi granit, scule electrice, echipamente sanitare etc.

Construct & Interior Expo 2017 oferă companiilor de profil ocazia de a participa la schimburi de idei şi opinii într-o ambianţă expoziţională, instruiri la capitolul tehnologii performante de proiectare şi construcţie, promovarea brandului, demonstrarea noutăţilor.

Compartimentele tematice ale expoziției:

Construcție (ferestre, uşi, porți și garduri, pardoseli, sisteme şi utilaje de alimentare cu gaz natural, echipamente și servicii în construcții).

Interior (vopsele, ipsos, tapet, stuc, piatră, sticlă, metal, tehnică de iluminare, sisteme de ventilare şi climatizare, utilaj termoenergetic, jaluzele, rame, glafuri și draperii).

Calendar 31

Selectează categoria