12 - 18 noiembrie

Organizatorul

GEN Moldova

Data și Ora

duminică, 12 noiembrie 2017,
19:00 - 22:00
sâmbătă, 18 noiembrie 2017,
19:00 - 22:00

Adresa

mun. Chişinău, str. 31 August 1989, 103

Contacte

+373 695 94 544

Parteneri

Friedrich Naumann Foundation
AGEPI
ASEM
Direcția Generală Educație Tineret și Sport Chișinău

Finisat

Global Entrepreneurship Week Moldova 2017

GEW inspiră persoanele din peste 170 de state, prin intermediul activităților locale, naționale și globale, să exploreze potențialul inovativ și creativ.

Evenimentul GEW 2017 reprezintă celebrarea inovatorilor și creatorilor de locuri de muncă, a persoanelor care lansează startupuri și a căror idei prind viață, stimulează creșterea economică și ajuta la bunăstarea populației.

Activitățile din cadrul GEW 2017, de la competiții desfășurate la scară globală, la evenimente de networking, conectează participanții, mentorii și investitorii și aduc oportunități noi de dezvoltare.

Participanții la evenimentul din Republica Moldova vor avea posibilitatea să asculte, discute si interacționeze cu speakeri internaționali precum: Daniel Kaddik (FNF Bulgaria), Liubomyr Chornii (USAID Ukraine), Konstantin Berezin (Bright Tap, Israel), Maria Calafatis (The Cube, Grecia), Marc Orhmans (GEN Marea Britanie), Eugene Stuart (Consultant Internațional Legilația Financiară și Drept).

Programul evenimentelor:

Ziua de luni, 13 noiembrie, GEWPublic va fi dedicată modelelor de dezvoltare a antreprenoriatului și politicilor de suport a ecosistemului antreprenorial.
Ziua de marți, 14 noiembrie, va fi dedicată antrepenoriatului feminin și cel al tinerilor.
Ziua de miercuri, 15 noiembrie va fi dedicată antreprenoriatului Responsabil și sustenabil.
Ziua de joi, 16 noiembrie se va axa pe arta și cultură afacere în cadrul GEW Innovation: Culture & Creativity.
Vineri, 17 noiembrie tinerii care s-au înscris în competiția internațională DECA Idea Challenge, au ocazia să testeze abilitățile de prezentare în cadrul DECA National Finals, care va avea loc în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova.

Evenimentul din acest an va avea celebrare dublă, astfel dacă în Republica Moldova GEW se sărbătorește de 5 ani, la nivel global acesta a ajuns la frumoasa aniversare de 10 ani.

 

Calendar 31

Selectează categoria