FARMACO

Certificate si premii

NewMileniumAward 2002
DIPLOMA "MoldMEDIZIN & MoldDENT" 2010
DIPLOMA "MoldMEDIZIN & MoldDENT" 15 ani
DIPLOMA "MoldMEDIZIN & MoldDENT" 2009
EXROZITIA NATIONALA SUB PATRONAJUL GUVERNULUI REPUBLICII MOLDOVA 2009
DIPLOMA "MoldMEDIZIN & MoldDENT" 2008
DIPLOMA "MoldMEDIZIN & MoldDENT" 2007
DIPLOMA "MoldMEDIZIN & MoldDENT" 2005
"FABRICAT IN MOLDOVA" editia a II-ua. 2003

Altele

Întreprinderea farmaceutică Î.M. “FARMACO” S.A. se consideră cel mai mare producător de medicamente esenţial-vitale din ţară. Şi-a început activitatea în anul 1939, odată cu înfiinţarea Laboratorului chimico-farmaceutic „Farmaco” şi pînă în anul 1998 a activitat ca unicul producător autohton de produse farmaceutice din Republica Moldova. Întreprinderea dispune de capacităţi şi spaţii de producere pentru lărgirea portofoliului de produse şi posibilitatea de a se confirma standardelor GMP, GLP şi GDP.
Scopul de bază al întreprinderii este producerea în exclusivitate a medicamentelor calitative şi eficiente, diverse şi vitale, accesibile şi suficiente. Activitatea de bază a întreprinderii este producerea şi comercializarea produselor farmaceutice.
Din acest punct de vedere Î.M. „FARMACO” S.A. a stabilit cinci grupuri de produse medicamentoase principale: soluţii injectabile; soluţii perfuzabile; pulbere injectabilă; comprimate; produse galenice. Datorită calităţii produselor şi experienţei specialiştilor săi, întreprindera a obţinut o reputaţie bună pe piaţa farmaceutică internă cît şi pe cele externe.

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria