Floare-Carpet

Activitate

Întreprinderea a fost fondată în anul 1978, iar la 27 mai 1993 a fost transformată în societate pe acțiuni.

Covoarele cu marca “Floare-Carpet” SA aparțin celei mai înalte clase a covoarelor jacquard dublu pluș confecționate automat la războaie de țesut, având următoarele caracterisitici:
1. densitatea plușului: 520 000 fire/m2;
2. conținutul de lînă: 100% și 80%;
3. folosirea materiei prime naturale: lînă spălată, albă-ţigai, bumbac, in.

Ciclul tehnologic de producere a covoarelor reprezintă un proces finit, care include în sine fabricarea firelor de lână pură, lână și semilână; vopsirea lor; țesutul covoarelor; finisarea lor; ambalarea; marcarea și depozitarea.

Covoarele cu marca “Floare-Carpet” SA sunt apreciate de cumpărători și specialiști la expozițiile internaționale specializate de covoare: Hannover (Germania),Atlanta, Las Vegas (SUA), Moscova, Sankt-Peterburg (Rusia),Kiev (Ucraina).

Galerie foto

Certificate

Secretariatul Internațional al Lînii, acreditatla Londra, a conferit covoarelor de lînă pură produse de întreprindere semnul Internațional de calitate “WOOLMARK”, iar la finele anului 2005 - covoarelor din lâna - “WOOLMARK BLEND”.
Compania a implementat standardul internațional al calității ISO-9001, care a fost ulterior recertificat în anul 2001, de către compania germană de Audit “TUV CERT” TUV Thuringen.
Întreprinderea deține Centrul tehnic testare și administrarea calității CTT și AC, care este acreditat de către Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova MOLDAC, în conformitate cu cerințele Standardului Internațional SM SR EN ISO/CEI 17025:2006 "Cerințele generale pentru competența laboratoarelor de încercări și etalonări".

Premii

Premiul Internațional de Calitate International Gold Star World Quality Commitment Madrid 2000
Premiul Internațional de Calitate International Platinum Star Award for Quality - Geneva 2001
International Quality Crown Award in Diamond” - Londra 2003
În cadrul Concursului Marca Comercială a anului, iniţiat de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Floare-Carpet S.A. a fost declarată învingătoare în Nominalizarea - Criteriile de Profesionism, nominaţia Marca Comercială EXPORT pentru cea mai eficientă strategie care a adus rezultate considerabile la ieşirea pe noi pieţe, fiind decernată cu Premiul Mare Mercuriul de Aur.

Export

Rusia, România, Ucraina, Armenia, Marea Britanie, Cehia.

Magazine de firmă

  • str. Grădina Botanică, 15, Chișinău orele de lucru: 09:00-18:00

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria