Irka Shoes
Manufactură

Realizează la cerere, modele personalizate în funcție de preferințe. Clientele pot alege tocul, materialul și culoarea și înălțimea dorită. Termen de execuție: 12-15 zile.

Activitate

Brandul Irka Shoes, a apărut pe piața din Republica Moldova în 2012, inițial fiind un butic de încălțăminte la comandă, într-un centru comercial. Irina Calancea, antreprenoare și designer, a lucrat timp de un an asupra acestui concept, făcând practica și timp de 2 la un atelier de la București, de unde a aflat multe din această meserie.

Revenind în țară în mai 2012, timp de o lună, a reușit sa-și deschidă firma și un magazin propriu. Irina este prima care a adus pe piața din RM posibilitatea de a procura încălțăminte la comandă.

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2016, Irka Shoes vine cu o colecție nouă- Amazon, care include 25 de perechi. Modelele sunt elaborate în totalitate din piele, având textura animalelor răpitoare.

Designerul se așteaptă la aprecieri din parte publicului moldovenesc și speră cât mai curând să lege noi colaborări cu unele regiuni din RM, dar și noi negocieri cu România și Federația Rusă.

Export

Romania

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

  • 1
  • 2
Pentru moment nu există oferte de la producător
no-offers

Selectează categoria