Natur Bravo

Istoric

Compania Natur Bravo activează de peste 50 ani atât pe piaţa internă cât şi cea externă, acumulând o vastă experienţă de-a lungul anilor. Istoria companiei începe în 1962 odată cu deschiderea fabricii de conserve de la Floreşti, iar în 1973 fiind deschisă şi cea de-a doua fabrică în orașul Cupcini. Experienţa bogată a celor două fabrici, încadrate într-o singură companie permite produselor să fie competitive atât pe piaţa locală, cât şi pe cea internaţională. Acest lucru este confirmat prin numeroasele diplome şi medalii obţinute la diferite expoziţii de profil.

La producerea conservelor din fructe și legume se folosește doar materie primă naturală crescută în Moldova, astfel facilitând activitatea companiei care este orientată spre satisfacerea cerinţelor şi aşteptărilor consumatorilor de produse naturale, fiind excluşi din proces conservanţii şi coloranţii artificiali. Fabricile de conserve sunt dotate cu linii tehnologice moderne care permit producerea unui sortiment vast de conserve - mai mult de 50 poziții.

Mărci comerciale

Natur Bravo, Delicios

Certificate

Certificarea sistemului de management al calităţii ISO 22000:2005
Implementarea sistemului de management al siguranţei alimentului - HACCP. Sistemele au fost certificate de către compania de certificare Quality Austria.

Export

Rusia, România, Belarus, Kazahstan, Germania, Austria, statele Baltice, Bulgaria, Uzbekistan, Armenia.

Selectează categoria