• Din culisele meniului - Sinteza anului 2015

  Din culisele meniului - Sinteza anului 2015

  28 decembrie 2015 3997

  Despre utilizarea produselor și ingredientelor de proveniență autohtonă la fabricarea bucatelor din meniurile restaurantelor și cafenelelor din Chișinău.

 • Din culisele meniului. Robert’s Coffee

  Din culisele meniului. Robert’s Coffee

  10 septembrie 2015 3857

  Interviu cu Onur Kalfa, omul responsabil de mersul bun al lucrurilor la cafeneaua Robert’s Coffee, despre meniul și activitatea localului.

 • Din culisele meniului: Smokehouse: BBQ, Beer, Community

  Din culisele meniului: Smokehouse: BBQ, Beer, Community

  01 septembrie 2015 5443

  Smokehouse: BBQ, Beer, Community este un restaurant, deschis recent în centrul Chișinăului care se adresează celor ce apreciază un barbecue american veritabil și preferă berea artizanală de calitate.

 • Din culisele meniului. Restaurantul Popasul Dacilor

  Din culisele meniului. Restaurantul Popasul Dacilor

  24 august 2015 5761

  Situat într-o zonă verde din marginea capitalei, restaurantul „Popasul Dacilor” este deschis pentru toți iubitorii bucătăriei naţionale. Echipa MadeinMD a realizat un interviu cu doamna Liliana Pavalachi, proprietara localului.

 • Din culisele meniului. KIKU Steak & Wine

  Din culisele meniului. KIKU Steak & Wine

  17 iulie 2015 6619

  KIKU Steak & Wine este un local primitor, perfect pentru iubitorii preparatelor de carne şi a unui vin bun, situat pe bulevardul Decebal din Chișinău.

 • Din culisele meniului. Lingurița de Argint

  Din culisele meniului. Lingurița de Argint

  26 iunie 2015 3854

  “Lingurița de Argint” din sectorul Telecentru al orașului Chișinău are un specific lacto-ovo-vegetarian, în meniu se regăsesc preparate realizate după principiile alimentației sănătoase, cu ingrediente naturale atent selecționate.

 • Din culisele meniului. Mami Co

  Din culisele meniului. Mami Co

  02 iunie 2015 5896

  Restaurantul Mami Co este amplasat între două străzi istorico-culturale din inima Chișinăului, str. Mihai Eminescu și str. Veronica Micle. Cu un design arhaic, cu muzică în stil lounge, localul oferă o atmosferă selectă și prietenească cu bucate în stil european.

 • Din culisele meniului. 513

  Din culisele meniului. 513

  22 mai 2015 2638

  513 este un local foarte bine cunoscut, din centrul capitalei, perfect pentru a servi un pahar de vin cu prietenii, a mânca ceva gustos cu familia, a asculta muzică bună și a te distra pe măsură la concertele care se organizeaza uneori.

 • Din culisele meniului. Uptown Cafe

  Din culisele meniului. Uptown Cafe

  18 martie 2015 7302

  Uptown Cafe este un local recent deschis în centrul Chișinăului, dar care rapid a devenit cunoscut mai ales în rândurile tinerilor. Pe lângă mâncarea foarte gustoasă și prețurile accesibile, specific acestui local îi sunt și diversele evenimente menite să susțină cultura și arta din Republica Moldova.

 • Din culisele meniului. Propaganda Café

  Din culisele meniului. Propaganda Café

  10 martie 2015 6384

  O discuție cu bucătarul-șef de la Propaganda Cafe despre câteva detalii din culisele meniului.