Ulei eteric de Grapefruit

Uleiuri Eterice
  • Relaxa Aromatherapy

    Relaxa Aromatherapy

    Forma juridică: Relaxa Aromaterapie SRL

  • Adresa mun. Chișinău, bd. Ştefan cel Mare nr. 71/1
  • Telefon +373 22 270170
  • E-mail office@relaxa.md
  • Url

Grapefruitul transmite pofta de viaţă, şi are proprietăţi euforice, purificatoare şi revigorante. Hrăneşte celulele ţesuturilor şi creşte cantitatea de sânge în piele. Este folositor pentru parul şi pielea grasă. Are efecte pozitive şi asupra spiritului, a sistemului digestiv şi a pielii cu acnee. Este un ulei bun împotriva celulitei, este imuno-stimulator, protejează împotriva răcelilor şi febrei. Este antidepresiv, ajutând în perioadele de stres. Folosit în creme, ajuta la combaterea acneei şi a excesului de sebum. În produsele pentru păr, ajută la stimularea creşterii părului. Aroma este foarte proaspătă, revigorantă. Uleiul de grapefruit este non-toxic, însă poate irita pielea în caz de expunere solară puternica imediat după aplicarea unui produs cu ulei de grapefruit. Potrivit celor care nu au încredere în propriile forțe, persoanelor dependente sau frustrate. Acţionează împotriva stării de melancolie, reîmprospătează şi energizează trupul. Excelent pentru mărirea capacităţii intelectuale, deoarece are un efect plăcut de împrospătare. Uleiul de grapefruit reduce pofta de mâncare şi totodată produce efectul unui echilibru sentimental.

Aromă: plăcută, fină, dulce-amăruie, răcoritoare, aminteşte concomitent aroma de portocală şi lămâie, cu note de ierburi şi gust amar.

Acţiune: antidepresantă, tonifiantă, diuretică, coleretică, spasmolitică, stimulatoare a sistemului nervos central. Atenuează senzaţia de foame. Contribuie la scăderea în greutate, eliminarea toxinelor, scăderea nivelului de colesterol în sânge. Înălbeşte pielea, o catifelează în cazul celulitei, reglează secreţia glandelor sebacee.

Selectează categoria