Agromașina

Activitate

Societate pe acțiuni Agromașina are mai mult de jumate de secol experiență în producerea mașinilor și utilajelor agricole pentru întreținerea viilor, livezilor și a multor alte culturi de câmp. Potențialul de producere a uzinei conține o gama larga de utilaj pentru pregătirea solului, plantarea viilor, livezilor și întreținerea acestora, recoltarea și transportarea roadei. Prioritate a SA Agromașina este dezvoltarea întreprinderii prin modernizarea, îmbunătățirea calității și cercetarea utilajelor agricole necesare agricultorilor. La momentul de față uzina produce mai mult de 50 de modele de mașini și alte utilaje agricole, majoritatea făcând parte din utilajul strict necesar în agricultura.

Produse:

Pluguri pentru toate clasele de tractoare (cu puterea motorului de la 20 până la 250 KW) de la mici cu 2 trupite la mari cu 8 trupite , toate find cu cormane semielicoidale ce determina o brazda bine întoarsă și bolovani mărunți.

Cultivatoare pentru prelucrarea solului printre rândurile de vie, livada și a altor culturi cum ar fi porumbul, floarea-soarelui etc. Alte modele de cultivatoare datorita unui sistem hidraulic sunt folosite pentru cultivarea mecanizata a spațiului dintre butuci sau pomi.

Pentru plantarea viilor și livezilor sunt fabricate agregate pentru instalare stâlpilor, burghierea gropilor, distribuirea sârmei pe stâlpi. La fel se produc utilaje pentru tăierea ramurilor și sculptarea coroanei necesare, utilaje pentru strângerea crengilor tăiate deja.

Combine pentru recoltarea strugurilor, a coacăzei, macieșului, care înlocuiesc până la 70 de recoltatori.

Remorci, semiremorci și transportatori de conteinere și lăzi folosite pentru transportarea recoltelor de pe câmp în depozite precum și utilaj pentru încărcarea-descarcarea acestora.

Maşini de stropit ,destinate pentru protejarea plantaţiilor de vita de vie si fructe de boli prin stropirea acestora cu substanțe de protecție.

Certificate

Sistem de management certificat ID C 133881 ISO 9001

Export

România, Rusia, Georgia

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria