Artizana
Manufactură

Se primesc comenzi individuale pentru covoarele din blană de diferite dimensiuni. Comanda poate fi primită și întocmită la unul dintre punctele de vânzare de către un consultant al companiei.

Activitate

Artizana Factory este una din întreprinderile de frunte ale industriei prelucrătoare de blănuri din Republica Moldova.De la un mic atelier casnic până la un complex multifuncțional de prelucrare și coasere a articolelor din blănuri au trecut deja 100 de ani. Strategia companiei constă în combinarea experienței de muncă de mulți ani cu tehnologiile contemporane și tendința de a îmbunătăți mereu calitatea producției noastre. Colaborarea cu companiile italiene, cât și utilizarea tehnologiilor din străinătate permit o concurență activă în domeniu. Cea mai mai mare parte a produselor Artizana sunt unice pe piața moldovenească.
О direcție prioritară și vastă a companiei este producerea articolelor din blană de oaie. Se utilizează materie primă doar de calitate superioară, atât locală, cât și achiziționată în așa țări ca Australia, Uruguay și România. Pentru asigurarea unei calități înalte a articolelor se utilizează substanțe contemporane, ecologice și inofensive.
În scopul lărgirii sortimentului, în anul 2009 a fost creată o nouă direcție a producerii – secția de croitorie. Datorită acestui lucru, compania produce variate articole din blănuri: covoare; ciupici; rucsacuri; veste; genți; căciuli; diverse alte accesorii de blană.

Galerie foto

Mărci comerciale

Mocans

Export

România, Marea Britanie, SUA, Olanda

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Selectează categoria