BodyExtend.Me
Manufactură

Pentru comenzi personalizate, clienții pot alege seturi în dependență de preferințe: cu capse diferite sau identice, cu 2 sau 3 capse, cu același imprimeu sau diferite, pentru fetițe, pentru băieței sau unisex.


Activitate

Extensiile sunt realizate handmade, într-o casă în care nu se fumează și nu cresc animale domestice, pentru că acest lucru preocupă mămicile în primul rând. Plus la toate, produsele sunt create din bumbac moale și durabil, este exact conceput pentru pielea finuță a bebelușilor, astfel ele nu provoacă iritații și iau forma corpului, de parcă bebelușul ar purta un body obișnuit de o mărime potrivită. La ele se mai adaugă capse folosite la producerea hainelor pentru bebeluși. Toate acestea formează un set din 3 articole, care pot fi folosite pentru toată garderoba bebelușului, indiferent de brandurile pe care mămicile deja le au în stoc, le-au primit cadou (la naștere/cumetrie) sau urmează să le cumpere pe viitor. Acest produs handmade, pe lângă faptul că fiecare mămică îl poate procura pentru sine și odorașul ei, mai poate fi făcut cadou unei proaspete mămici sau la baby shower-ul viitoarei mămici; cu siguranță se vor bucura de o astfel de soluție, aflându-se la început de drum.

Comenzi

Fiecare client contactează producătorul prin telefon, viber, whatsapp sau facebook, alege unul din seturi (fată, băiat, unisex) după care se poate apropia sa îl ridice. În curând va fi implementat și sistemul de livrare.

Export

Romania, Marea Britanie

Selectează categoria