Candy Soap
  • Candy Soap

  • Adresă mun. Chișinău, str. Melestiu 26/7
  • Anul fondării 2016
  • Telefon +373 00000000
  • Produse

    Săpun natural, scrub pentru corp, spumă pentru baie

Manufactură

Producătorul poate realiza produse la comandă

Producere

Săpunul natural este fabricat din materie primă importată din Marea Britanie și conține adaosuri de uleiuri naturale de cocos, semințe de struguri, jojoba, calendulă, arahide, levănțică etc. Fiecare produs conține vitamina E, coloranți și arome cosmetice importate din Rusia și Ucraina. Săpunurile Candy Soap nu conțin parabeni și alte componente nocive de genul SLS, care usucă pielea și provoacă alergii.

Scrubul pentru corp și față cu adaos de ulei de cocos și zahăr natural, perfect pentru exfolierea particulelor de piele moartă, hidratează și îngrijește pielea. După utilizare pe piele se menține o aromă fină independentă de scrubul ales (cafea, pepene galben, pepene verde, trandafir, zmeură, căpșună, levanțică, banana, mojito, bubblegum, citrus și cocos).

Spuma pentru baie este preparată din ingrediente naturale cu adaos de uleiuri și alte ingrediente uscate precum amidon de porumb, sare de mare, flori uscate care înmoaie apa, o fac aromata și o suplinesc cu uleiuri care hidratează, îngrijesc și hrănesc pielea.

Selectează categoria