Cartnord

Activitate

Compania operează cu succes în Republica Moldova mai mult de 15 ani, fiind liderul în industria hârtiei,

Pe parcursul activităţii, volumele de hârtie şi carton livrate în RM de companie au ajuns la 7000 de tone pe an. De ani de zile Cartnord aprovizionează piaţa Moldovei cu hârtie offset, cretată, ziar, etichetă şi kraft, carton reciclat şi din celuloză pură. Clienţii sunt cât întreprinderi de stat, atât tipografii şi edituri private, printre care: Combinatul Poligrafic din Chişinău, Tipografia Centrală, Editura Universul, Baştina-Rădog, Financial Papers, Estate Design, Nova-Imprim, Tipografia Prag-3.

În anul 2006 a fost data în exploatare fabrica de producere a sacilor din hârtie. În perioadă existenţei fabrica a fost reutilată cu echipament mai performant. Astfel, pe parcursul anului 2010, au fost achiziţionate două complexe de utilaj german de fabricat saci mai moderne (producător Windmoeller&Hoelscher). După reutilare productivitatea fabricii a crescut la 25 milioane de saci pe an. Se cooperează cu succes cu companii precum: Lafarge Ciment Moldova, Supraten, Bi-Complex, Fabrica de Ciment din Rîbniţa, Fabrica de Ciment din Odessa, Ftali-Chiriac, Franzeluţa, Bucuria etc.

Începând cu anul 2009 compania oferă servicii de debobinare a hârtiei şi cartonului din rolă în coli cu utilajul 2LR2, precum şi tăiere hârtiei şi cartonului cu ghilotina BR125. De asemenea din 2011 se oferă servicii de imprimare flexografică din rolă în rolă cu utilajul italian Bielloni, cu posibilitate de a imprima pe hârtie, carton, folie, peliculă, etc.

Galerie foto

Export

Finlanda, Germania, Polonia, Slovenia, Rusia, Serbia, China, Indonezia.

Certificate

Aviz sanitar pentru produsele alimentare și nealimentare (Certificat nr. SNA MD CAECP LI 01 78) eliberat de Ministerul Sănătății RM.

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria