Ceai Tonizant-plus

Ceaiuri

Recomandări: Ridică rezistenţa organismului, stimulează mecanismele de apărare împotriva contaminărilor virale, contribuie în mod eficient la prevenirea şi combaterea stărilor de răceală.

Compoziție: Ceai verde, fructe de măceş, fructe de fenicul, sovîrv, flori de soc, cimbru de munte, dentiţă, frunze de podbal, frunze de pătlagină.

Mod de preparare: Infuzie. Peste o lingură produs vegetal se toarnă 200 ml apă clocotită, se acoperă şi se lasă 10- 15 min.

Mod de utilizare: 2-3 căni cu ceai pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, timp de 3-4 săptămîni. Se repetă la necesitate.

Condiții de păstrare: A se păstra la loc curat, bine ventilat, la o umiditate relativă a aerului de maxim 70%.

Termen de valabilitate: 2 ani.

Selectează categoria