Floral Denta

Dezinfectanți
  • Adresă mun. Chișinău, str. A. Marinescu 44
  • Telefon +373 00000000
  • E-mail floralgama@gmail.com

Descrierea: Gel straveziu, incolor cu miros ușor de alcool.

Mențiuni speciale: Remediu antimicrobian combinat, indicat în tratamentul şi prevenirea maladiilor peridonţiului şi al infecţiilor şi inflamaţiilor cavităţii bucale.

Indicații pentru administrare: Hemoragii si exudații gingivale, edeme după intervenții stomatologice, procese inflamatorii ale gingiilor și țesuturilor moi.

Doze și modul de administrare: Gelul se aplică în strat subțire pe tampon, pe porțiunile afectate 1-3 ori în zi. La o repriză se folosesc 1-2 doze. Unei doze îi corespunde o apăsare pe pompa-dozator. Durata aplicării gelului zi de zi nu este de dorit să depășească 8-10 zile. Apoi se fac cure scurte 2-3 ori în săptămână și se folosește în continuare la necesitate.

Contraindicații: Hipersensibilitate la componentele gelului.

Compoziția 100g gel: Arnica de munte (Arnica montana) D9 3.0g, sunătoare (Hypericum perforatum) D9 3.0g,tătăneasa (Symphytum officinale) D9 3.0g, mușețel (Matricaria chamomilla) D9 3.0g, albina (Apis mellifera) C9 8.0g. Substanțe adjuvante: Baza de gel (carbopol 980) stabilizată cu alcool etilic 20-25%, hidroxid de sodiu, propilenglicol, apă deionizată.

Ambalaj: Tub ambalat în cutie de carton.

Greutate: 30gr

Păstrare: A se păstra la temperatura camerei la loc ferit de lumină.

Termen de valabilitate: Indicat pe ambalaj. În caz de dehermetizare a flaconului, conținutul este valabil 50 zile.


produse similare

Selectează categoria