Doctor-Farm
Manufactură

Produsele pot fi făcute la comandă, în ambalaj personalizat

Activitate

Compania “Doctor-Farm” SRL a fost infiinţată, avînd ca obiectiv de activitate fabricarea produselor naturiste. În scurt timp s-a dezvoltat reuşind să devină şi să se menţină ca o companie respectată, cîştigînd un renume în domeniu fabricării produselor naturale. Fiind mereu în creştere şi avînd o evoluţie continuă în ceea ce priveşte tehnologizarea fluxurilor de producţie cu echipamente moderne şi personal calificat, cît şi în ceea ce priveşte creşterea productivităţii şi diversificarea gamei de produse.
În prezent Doctor-Farm produce o gamă largă de produse din plante medicinale şi aromatice, ceaiuri medicinale, punguţe fitobalneologice şi ceaiuri de consum alimentar. Toate plantele medicinale şi aromatice utilizate în producere sunt obţinute din culturi proprii, cultivate în condiţii ecologice. Un rol determinant în dezvoltarea firmei l-a avut colaborarea fructuoasă a unei echipe de oameni de o valoare deosebită, cu experienţă în domeniul cercetării şi producţiei, astfel a obţinut produse noi, originale, după tehnologii proprii.
Compania oferă consumatorului produse naturale de calitate, sigure, care corespund în totalitate legislaţiei pe aceste domenii. Calitatea şi siguranţa produselor Doctor-Farm este demonstrată prin încrederea şi contractarea, an de an de noi clienţi-consumatori permanenţi de produse Doctor-Farm.
Politica companiei este bazată pe funcţionarea sistemului de management şi îmbunătăţirea permanentă a acestuia, în scopul satisfacerii clienților. Scopul întreprinderii este de a oferi produse naturiste de cea mai înaltă calitate acesibile ca preţ.

Galerie foto

Certificate

ISO 9001 Sistemul de Management al Calității
Certificat ISO 22000 (HACCP) - Sistemul de Management pentru Siguranța Alimentara.

Export

Canada, SUA, Germania

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria