EcoCity

Activitate

Activitatea companiei EcoCity SRL, este orientată spre introducerea și promovarea surselor de lumină cu LED-uri atît pe teritoriul Republicii Moldova cît și pe piața internațională.

Compania EcoCity S.R.L. este producător național de corpuri de iluminat cu LED-uri , utilizînd cele mai noi tehnologii în domeniul energeticii și luminii, tocmai din acest motiv vă garantăm calitate înaltă, funcționalitate, eficiență și durabilitatea produselor noastre.

Compania noastra oferă o gamă de produse de înaltă calitate concepute pentru a satisface necesitățile de iluminare atât a încăperilor industriale, comerciale, instituțiilor publice, la fel și iluminarea spaților private. O trăsătură distinctivă a companiei EcoCity S.R.L. este calitatea permanent înaltă a produselor, bazată pe utilizarea de echipamente moderne, cele mai bune componente și pe conceptul de producere orientat spre consumator.

Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți iluminarea de care aveți nevoie, oferind calcule și proiectul de iluminare a spațiului Dvs. Instalatorii noștri calificați vor executa rapid și eficient proiectul dumneavoastră de iluminare! Pentru toate produsele oferim garanție!

Galerie foto

Export

România

Premii

Locul III (votul publicului) - Concursul national al mărcilor comerciale recunoscute în Moldova ”Notorium”

Magazine de firmă

  • Magazn de firmă or. Chișinău, B-dul Mircea cel Bătrân, 11 orele de lucru: 9:00 - 18:00

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

  • 1
  • 2

Selectează categoria