14 decembrie

Organizatorul

Castel Mimi

Data și Ora

sâmbătă, 14 decembrie 2019,
16:30 - 20:00

Adresă

str. Dacia 1, Bulboaca, Anenii Noi

Contacte

+373 62 00 1893

Finisat

A fost odată la Castel… Avanpremiera de Crăciun

Avanpremiera de Crăciun a dat startul sărbătorilor de iarnă la Castel Mimi. FOTO (16 dec 2019)

În perioada 14 decembrie - 12 ianuarie 2020, castel Mimi organizează un șir de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă.

Primul eveniment din această serie se numește “Avanpremiera de Crăciun” și în cadrul acestuia se va face o „repetiție generală” înainte de sărbători, se va inaugura Pomul de Crăciun și se va intra cu voie bună în cea mai frumoasă perioadă a sfârșitului de an.

Programul evenimentului:
- Moldova National Youth Orchestra va susține un concert cu cele mai faimoase piese de Crăciun din filme și desene animate;
- Trenul lui Moș Crăciun, va duce oaspeții evenimentului de la Gara Feroviară din Chișinău direct la scările Castelului Mimi!;
- se vor servi porții nelimitate de izvar;
- vor fi multe gustări delicioase;
- va fi organizat un show de lumini spectaculos, acompaniat de muzică și proiectat pe clădirea castelului;
- în Casa lui Moș Crăciun, picii vor putea comunica direct cu cel mai îndrăgit și așteptat personaj al sărbătorilor de iarnă;
- va avea loc un Târg de Crăciun, de unde veți putea procura cele mai originale cadouri pentru prieteni și cei dragi.

Transportul spre și dinspre eveniment va fi organizat de însăși Moș Crăciun, care își va aștepta oaspeții în trenul său, la Gara Feroviară Chișinău. Este vorba de un tren diesel modern care va aduce oaspeții până la porțile Castelului. Prețul pentru o călătorie rapidă și sigură este de doar 70 de lei (dus-întors). Trenul va porni din Chișinău la ora 15:30, iar retur, de la Castel Mimi spre Chișinău, la ora 19:30.

Prețul biletelor:
- Biletele Early Bird sunt disponibile la preţul de 250 de lei, până duminică, 1 decembrie;
- Biletele standard vor putea fi achiziționate începând cu 1 decembrie și până în ziua evenimentului, la prețul de 350 de lei.

Copiii până la 12 ani vor avea acces gratuit la evenimente, iar cei mai mari vor avea acces la eveniment doar însoțiți de părinți și cu bilet de intrare.

Biletele la eveniment și la tren pot fi achiziționate pe iTicket.

Calendar 31

Selectează categoria