6 - 6 mar - apr

Organizatorul

iHUB Chisinau

Data și Ora

miercuri, 6 martie 2019,
19:00 - 22:00
sâmbătă, 6 aprilie 2019,
09:00 - 22:00

Adresă

mun. Chișinău, str. 31 August, 78

Contacte

+373 79781741

Finisat

Abstract Expressionism. Expoziția pictoriței Florina Breazu

La Chișinău a fost vernisată expoziția pictoriței Florina Breazu “Abstract Expressionism”. FOTO (07 mar 2019)

După numeroase expoziții în orașele din România, Franța, Germania, Belgia, Olanda și Rusia, artista Florina Breazu va vernisa și la Chișinău, cu un concept rafinat și subtil de Expresionism Abstract.

Conceptul de Expresionism Abstract regăsit în picturile sale se evidențiază prin culorile uimitoare și nuanțele neobișnuite de lumină care produc la început senzații de căldură și frig, apropiere și distanță, având un stil avangardist.

Artista a debutat în 1992 la o expoziție de binefacere pentru ajutorarea sinistraților moldoveni din conflictul transnistrean, urmând apoi o activitate artistică intensă, organizând expoziții personale aproape anual. Din 2001 a început să își expună lucrările și în străinătate, participând la Tabere de creație atât în România, cât și în Rusia și Bulgaria. Datorită acestor apariții, lucrările sale își găsesc loc în numeroase colecții publice și private din Republica Moldova și de peste hotare.

Eforturile i-au fost răsplătite cu premii și distincții, în 2008 primind Titlul onorific de Maestru în Artă. Are o bogată activitate didactică și pedagogică în calitate de lector al Academiei de Pictură Stati Art Chișinău.

Intrarea este gratuită, însă este necesară înregistrarea prealabilă aici.

Calendar 31

Selectează categoria