14 - 21 iunie

Organizatorul

Zahăr Domnița

Data și Ora

vineri, 14 iunie 2019,
09:00 - 16:30
vineri, 21 iunie 2019,
09:00 - 16:30

Adresă

r. Orhei, s. Vatici

Finisat


Copilăria altfel cu Domnița: O zi la țară

Brandul Zahăr Domnița reinventează vacanțele petrecute la țară și invită familiile cu copii să petreacă o zi în mediul rural, ca la bunica acasă.

Oaspeții evenimentului vor vizita un loc desprins ca din poveștile bătrânești, chiar în inima Codrilor – Vatra Strămoșească, satul Vatici. Fiecare va putea afla de la meșteri locali cum buneii noștri împleteau panere din lozie în care toamna strângeau struguri, ciopleau în lemn sau torceau cu fusul lâna pentru covoarele țesute la război.

La gura cuptorului, oaspeții vor învăța să coacă cei mai gustoși hulubași, iar la poartă îi va aștepta căruța trasă de cel mai voinic cal din sat. Fiecare va putea reveni la rădăcini și la valorile primare ale copilăriei, oferindu-le celor mici clipe dulci de neuitat.

Biletul acoperă transportul tur-retur pentru o persoană, iar toate activitățile, inclusiv prânzul vor fi oferite de brandul Zahăr Domnița. Pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani - vârsta recomandată conform activităților care se vor desfășura.

Biletele pot fi cumpărate pe iticket.

Calendar 31

Selectează categoria