6 decembrie

Organizatorul

Madein.md

Data și Ora

joi, 6 decembrie 2018,
18:45 - 22:30

Adresă

mun. Chișinău, str. 31 august 121А (The Secret Club)

Contacte

info@madein.md

Finisat

Drink Local Champagne Party 2018

Varietatea spumantelor autohtone prezentate în cadrul evenimentului Drink Local Champagne Party 2018 (11 dec 2018)

Cel mai amplu eveniment dedicat spumantelor produse în Moldova revine și în acest an, cu multe surprize noi.

Drink Local Champagne Party se adresează tuturor consumatorilor de spumante și tuturor susținătorilor proiectului Madein.md. Oaspeții evenimentului vor putea afla din ce tipuri de pahare se consumă un vin spumant, cu ce se combină, cum și la ce ocazii este indicat de consumat, prin ce se deosebește un vin spumant de un vin spumos, etc. Fiecare va putea descoperi varietatea bogată de spumante produse în Moldova, degustând în orb și vor aprecia noutățile din 2018 în materie de spumante locale.

Degustarea va fi însoțită de produse care se asociază cu vinurile spumante: cașcavaluri, fructe uscate, nuci, căpșune cu frișcă, caviar și multe alte surprize.

Muzica și voia bună va fi asigurată de unul din cei mai tari DJ din Chișinău – THELIGHT.

De asemenea, la eveniment sunt invitați să participe toți patiserii care prepară deserturi pe bază de spumant. Pentru detalii contactați-ne la următoarea adresă de email: info@madein.md.

Prețul unui bilet este de 100 lei procurat din timp, dar începând de pe data de 4 decembrie va fi 150 lei. El poate fi procurat online: https://shop.madein.md/bilet-drink-local-champagne-party-2018, sau de la oficiul Madein.md (Alecu Russo 15, et 6, of 58). Numărul de locuri este limitat.

Calendar 31

Selectează categoria