17 mai

Organizatorul

Madein.md

Data și Ora

joi, 17 mai 2018,
18:30 - 20:30

Adresă

str. Alecu Russo 15, Chișinău, Moldova

Contacte

info@madein.md

Finisat

Drumul Fructelor 2018. La cules căpșune

Campania „Drumul Fructelor” începe în anul 2018 cu o vizită la Humulești, în sera de căpșuni a fermierului Dmitrii Bass.

La fel ca și anul trecut, participanții vor avea oportunitatea să deguste căpșune culese de sine stătător și să le procure la preț de producător. De asemenea doritorii vor face poze la apus de soare și vor beneficia de o doză de relaxare în locuri pitorești. Invităm toți fanii fructelor crescute în Moldova la un parcurs fructuos.

Toți doritorii sunt obligați să se înregistreze din timp. După care, echipa Madein.md își rezervă dreptul de a selecta participanții conform următoarelor criterii:
-prioritate vor avea persoanele care nu au mai participat la nici o altă ediție;
-persoanele interesate în cumpărarea masivă a fructelor;
-donatorii campaniei. Reamintim că deplasările sunt organizate gratuit datorită persoanelor care au donat bani. Puteți să ne susțineți și voi accesând linkul https://madein.md/payment/donate.

Reguli de conduită pe plantații:
-Se ascultă atent producătorul;
-Nu se intră pe plantație fără permisiune;
-Se culeg doar fructele coapte. Nu se rup fructele verzi;
-Nu se rup plantele și crenguțele.

 Pentru cei care nu vor reuși să meargă cu noi vom primi comenzi cu o zi înainte de eveniment. Veți putea cumpăra prin intermediul nostru căpșune de la producătorul pe care îl vom vizita. Cum puteți plasa comenzi și ce trebuie să știți dacă doriți căpșune de la acest producător:
- comenzile se vor considera valide doar dacă vor fi în întregime achitate. Puteți să o faceți online accesând link-ul shop.madein.md, dar în acest caz va trebui să achitați și comisionul paypal, sau să vă apropiați la noi la oficiu cu banii.
- toate comenzile vor putea fi ridicate în ziua evenimentului, seara după deplasare. Madein.md nu dispune de depozit de păstrare a fructelor. Cine nu va reuși să le ridice seara, va pierde banii și comanda.

Doritorii sunt rugați să se înscrie accesând următorul link.

Participarea este absolut gratuită pentru toți! Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Calendar 31

Selectează categoria