15 - 19 decembrie

Organizatorul

Camera de Comerţ şi Industrie

Data și Ora

marţi, 15 decembrie 2020,
09:00 - 19:00
sâmbătă, 19 decembrie 2020,
09:00 - 19:00

Adresă

virtual-fairs.md

Contacte

+373 22 23 84 10

Parteneri

Programul Uniunii Europene „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD;
BC ”Moldova-Agroindbank” SA;
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Finisat

Expo Business Moldova 2020

Doritorii sunt invitați la o expoziție virtuală, dedicată tuturor agenților economici locali, din toate ramurile economiei naționale.

Cu sloganul ”Ai încredere în produsele noastre” evenimentul va reprezinta oportunitatea perfectă pentru companii să-și prezinte produsele și serviciile într-un mod interactiv. Aceștia vor avea posibilitatea să comunice direct de la standul virtual cu vizitatorii naționali și internaționali, participarea cărora va fi asigurată datorită parteneriatelor pe care CCI a RM le are stabilite cu țări precum: România, Italia, Polonia, Rusia, Turcia, Lituania și Ucraina.

Pe lângă partea expozițională, ”Expo Business Moldova 2020” va găzdui un program de afaceri în cadrul căruia vor fi organizate forumuri, mese rotunde, prezentări a companiilor de succes ș.a. Platforma dispune și de o zonă dedicată întrevederilor B2B cu potențiali parteneri străini, pe care fiecare expozant le va programa din timp.

Acesta este primul eveniment, care se va desfășura în cadrul noii platforme de expoziții virtuale din Republica Moldova - virtual-fairs.md. Conceptul platformei a fost inițiat și dezvoltat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și este realizat cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului ”Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova”, realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation în parteneriat cu CCI a RM.

Scopul platformei este să ajute producătorii în direcții precum găsirea de noi clienți și parteneri, creșterea vizibilității și recunoașterii produselor și serviciilor lor la nivel global. Virtual-Fairs.md este un mijloc eficient pentru promovare internațională, deoarece spațiul online nu are limite, presupune economie de timp, resurse și mijloace, lucru benefic mai cu seama ținând cont de situația pandemică.

Calendar 31

Selectează categoria