15 - 18 noiembrie

Organizatorul

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI)

Data și Ora

miercuri, 15 noiembrie 2017,
10:00 - 18:00
sâmbătă, 18 noiembrie 2017,
10:00 - 18:00

Adresa

Str. Ghioceilor, 1, MD-2008 Chișinău

Parteneri

Academia de Științe a Moldovei
Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic
Centrul „Moldexpo”

Finisat

Expoziția internațională specializată „Infoinvent 2017”

În perioada 15-18 noiembrie 2017, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova organizează cea de-a XV-a ediție a expoziției „Infoinvent”.

Evenimentul reprezintă un for al proprietății intelectuale, care are drept obiective susținerea și promovarea creativității și proprietății intelectuale, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale.

La expoziție vor participa reprezentanți a peste 20 de țări: instituții/întreprinderi din sfera cercetare-dezvoltare şi antreprenoriat, oameni de ştiință, inventatori, întreprinzători, profesori, studenți şi elevi. Lucrările vor fi expuse la 5 compartimente: invenții, soiuri de plante şi design industrial, produse/servicii inovative; proiecte inovaţionale şi de transfer tehnologic; creaţia tinerilor; industrii culturale şi creative, fiind prevăzut și un program adițional de manifestări (seminare, mese rotunde, ateliere de lucru).

Calendar 31

Selectează categoria