30 - 3 ian - feb

Organizatorul

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Data și Ora

miercuri, 30 ianuarie 2019,
09:00 - 20:00
duminică, 3 februarie 2019,
09:00 - 20:00

Adresă

CIE Moldexpo, str. Ghioceilor, 1, MD-2008 Chișinău

Contacte

+373 22 21-07-25;
+373 22 23-84-10;
+373 22 21-14-42;
carolina.chiper@chamber.md

Finisat

Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova” 2019

La Moldexpo a fost inaugurată expoziția națională “Fabricat în Moldova” 2019. FOTO și VIDEO (31 ian 2019)

La începutul anului 2019, la Chișinău va fi organizată cea de-a XVIII-a ediție a expoziției dedicate produselor fabricate în Moldova.

Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale. Sloganul celei de-a XVIII-a ediții este: Acasă. Autentic. Autohton.

Pe parcursul anilor expoziția “Fabricat în Moldova” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.

Expoziția va fi vizitată de delegații din România, Federația Rusă, Republica Belarus, Pakistan, Turcia, Letonia etc., care vor fi însoțite de Președinții Camerelor de Comerț și Industrie naționale și regionale.

În acest an vor participa 450 agenți economici din diferite ramuri ale economiei naționale: industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari. La ediția curentă, vizitatorii vor întâlni 50 de participanți noi la expoziție din toate domeniile. De asemenea, vor fi prezentate 21 standuri colective și anume ale: UTA Găgăuzia, standul regiunii transnistrene și alte 19 consilii raionale precum: Anenii Noi, Cahul, Călărași, Criuleni, Cimișlia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hânceşti, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Râșcani, Rezina, Orhei, Ungheni, Stefan-Voda.

Partea expozițională a evenimentului se va desfășura în pavilioanele 1, 2, 3 și în spațiile deschise ale C.I.E ”MOLDEXPO”:

PAVILIONUL 1 (central): întreprinderi din sectorul agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective ale celor 18 raioane ale republicii;
PAVILIONUL 2: întreprinderi industriale, textile și mobilă a 17 companii care reprezintă brandul ”Din inimă”;
PAVILIONUL 3: instituțiile publice prestatoare de servicii (ANOFM, AGEPI, CNAS, etc), Consiliile raionale, meșterii populari.

În spațiile deschise vor fi comercializate produse și tehnică agricolă.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

Calendar 31

Selectează categoria