29 - 2 ian - feb

Organizatorul

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Data și Ora

miercuri, 29 ianuarie 2020,
10:00 - 17:00
duminică, 2 februarie 2020,
10:00 - 17:00

Adresă

mun. Chișinău, str. Ghioceilor, 1, CIE Moldexpo

Contacte

+373 22 21-07-25;
+373 22 23-84-10;
+373 22 21-14-42;
carolina.chiper@chamber.md

Parteneri

ODIMM

Finisat

Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova” 2020

La Moldexpo se desfășoară o nouă ediție a expoziției „Fabricat în Moldova”. FOTO (30 ian 2020)

Expoziția „Fabricat în Moldova” a început. Care sunt noutățile acestei ediții (30 ian 2020)

La începutul anului 2020, la Chișinău va fi organizată cea de-a XIX-a ediție a expoziției dedicate produselor fabricate în Moldova.

Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale. Sloganul celei de-a XIX-a ediții este: Acasă. Autentic. Autohton.

La ediția curentă sunt înscrise 19 standuri colective și anume ale: UTA Găgăuzia și alte 18 consilii raionale. În toate cele 3 pavilioane și în zona deschisă de pe teritoriul centrului expozițional, vom putea vedea produsele și serviciile a peste 460 de antreprenori autohtoni.Expoziția se va desfășura pe o suprafață de peste 3000 m2.

Participanții sunt din diferite ramuri ale economiei naționale: industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari şi alte domenii.

Expoziția multiramurală este structurată în baza conținutului tematic.

Pavilionul Nr.1: Vor fi expuse întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective ale raioanelor republicii.
Pavilionul Nr.2:  Vor fi expuse întreprinderi industriale, bunuri de larg consum, parcuri industriale, ZEL, asociații financiare și de comerț, turism.
Pavilionul Nr.3: Vor fi expuse companii prestatoare de servicii, instituții de învățământ, organizații non-guvernamentale, alături de companiile din România.
Zona expozițională deschisă: Vor fi expuse corturi pentru comerț cu produse agricole, catering etc.

Printre delegațiile oficiale din străinătate se numără reprezentanți din România, Grecia, Italia, Lituania, Elveția, Ucraina, Belarus, Turcia, etc.

Ediția curentă a expoziției ”Fabricat în Moldova” va include un stand colectiv reprezentat de antreprenori din România și Republica Bașkortostan, Federația Rusă. Reprezentanții companiilor române și ruse își vor expune produsele și serviciile în pavilionul 3, împreună cu alte companii din Republica Moldova.Ediția curentă va include și un stand colectiv, reprezentat de antreprenori din județul Maramureș. Astfel, reprezentanții companiilor din România își vor expune produsele și serviciile în pavilionul 3, împreună cu alte companii din Republica Moldova.

Tot la această ediție, în premieră, o zonă specială va fi dedicată produselor eco.

Afară, pe teritoriul Moldexpo, pentru prima dată va fi amenajată o zonă specială în care vor fi expuse fructe și legume proaspete.

Tot aici, companiile reunite sub brandul ”Din Inimă” vor face o prezentare de modă a articolelor realizate.

Programul de afaceri al expoziției va consta din diverse seminare, prezentări, traininguri și workshopuri. De asemenea, va fi organizat un Forum Internațional de Afaceri, unde vor participa peste 10 țări.

În cadrul programului cultural în toate zilele expoziției va fi evoluarea colectivelor artistice din raioanele republicii.

Calendar 31

Selectează categoria