21 aprilie

Organizatorul

Consiliul raional Cimişlia

Data și Ora

duminică, 21 aprilie 2019,
09:30 - 17:00

Adresă

str. Ştefan cel Mare şi Sfânt, or. Cimișlia

Contacte

+373 241 26 882

Finisat

Expoziția-Târg „Parada Florilor” la Cimișlia

Parada Florilor — un eveniment pitoresc în centrul orașului Cimișlia. VIDEO (23 apr 2019)

A VI-a ediție a târgului dedicat promovării creșterii florilor, arbuștilor și arborilor decorativi, precum și producerii materialului semincer.

În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții de flori, arbuști și arbori decorativi, material semincer, expoziții ale meșterilor populari de artizanat tematic și textile cu ornament floral, utilaje și echipament pentru floricultură, concursuri tematice, vor fi prezentate produse gastronomice.

Va avea loc și un spectacol muzical-artistic, precum și concursurile tematice „Cea mai bună prezentare a crescătorilor de flori, arbuști și arbori decorativi” și „Cea mai originală compoziție florală”.

Obiectivele evenimentului sunt dezvoltarea floriculturii în Republica Moldova, valorificarea potențialului de producere prin familiarizarea cumpărătorilor cu asortimentul, diversitatea produselor floricole și volumul de producere al crescătorilor de flori, arbuști și arbori decorativi, a producătorilor de material semincer, semințe, bulbi, butași, tuberculi, puieți, facilitarea schimbului de experiență între producătorii sectorului floricol din republică, cât și atragerea turiștilor în zonă.

Calendar 31

Selectează categoria