29 - 1 mar - apr

Organizatorul

Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” S.A.

Data și Ora

joi, 29 martie 2018,
11:00 - 18:00
duminică, 1 aprilie 2018,
10:00 - 18:00

Adresă

Str. Ghioceilor, 1, MD-2008 Chișinău

Contacte

marketing@moldexpo.md

Parteneri

Co-organizator: Agenţia Turismului a Republicii Moldova
Parteneri:
Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din Moldova ”ANAT”;
Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova “ANTREC-Moldova”;
Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova, ADTM;
Asociaţia Naţională pentru Turism receptor din Moldova, ANTRIM;
Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova, APITZ;
Liga Tineretului din Moldova.

Finisat

Expoziția „Tourism. Leisure. Hotels 2018”

La Chișinău va fi organizată a XXIII-a ediție a expoziţiei internaţionale specializate de turism, agrement şi hoteluri.

Expoziția „Tourism. Leisure. Hotels” este singurul proiect expozițional din țară specializat în domeniul turismului. Anume aici sunt prezentate, într-o formă concentrată, toate informațiile relevante cu privire la starea industriei, oferta și cererea pentru anumite produse și servicii. Evenimentul reprezintă o platformă propice pentru comunicarea de afaceri, aici jucătorii pieței turistice anunță cele mai noi și importante oferte în ajunul sezonului estival: programe, prețuri și destinații.

Obiectivul expoziției constă în a oferi specialiștilor de pe piața turistică a unui volum maximal de informații cu privire la tendințele de pe piața de profil. Scopul ei este de a ajuta companiile să-și promoveze eficient pe piață oferte inedite și tehnologii inovatoare.

Compartimentele tematice ale expoziției: organizații turistice internaționale. oficii naționale de turism, operatori și agenții de turism, odihnă de litoral, croaziere, turism montan, turism de afaceri, cazare, hoteluri și rețele hoteliere, apartamente și vile, pensiuni și baze de odihnă, servicii turistice conexe, imobile peste hotare, transportatori și mijloace de transport, companii aeriene, aeroporturi, închirieri mașini, companii de autobuze, transportatori feroviari, atracții turistice și agrement, muzee și monumente istorice, rezervații natural, tehnologii informaționale, mijloace de informare, ediții specializate pentru specialiștii din industria turismului, resurse pe internet și ghiduri turistice.

Tot aici doritorii vor avea ocazia să descopere istoria, folclorul, tradițiile și obiceiurile țării noastre la sărbătoarea turismului rural "Satul Meu" organizată în cadrul expoziției.

Calendar 31

Selectează categoria