27 - 10 iun - iul

Organizatorul

iHUB Chisinau şi Vintage

Data și Ora

joi, 27 iunie 2019,
18:30 - 22:00
miercuri, 10 iulie 2019,
09:00 - 22:00

Adresă

mun. Chișinău, str. 31 august 1989, 78,iHUB

Contacte

+373 689 09 095
ihubchisinau@gmail.com

Finisat

Expoziție de artă: Defy the Color

Artiștii moldoveni Cristina și Alexandru Danu, stabiliți în Emiratele Arabe, revin acasă pentru a provoca și sfida culorile în cadrul unei noi expoziții.

Lucrările artiștilor sunt concepute într-un stil bine conturat și independent, cu înclinații spre expresionism abstract și minimalism.

Creațiile artistei Cristina Danu atrag atenția prin contraste de culoare puternice și energie. Picturile acesteia desprind emoția de orice aluzie metaforică și lasă impulsul creator să se manifeste fără nicio constrângere. Viziunea artistei în aceste picturi este de a pleca departe de nesiguranța universală și de a se concentra asupra problemelor interne și a lucrurilor care ne conectează.

Picturile artistului Alexandru Danu au ca subiect de bază căutarea identității umane și integrarea individului în contextul contemporan. În termeni plastici, observăm în lucrările artistului mișcări libere de linii și culori. Culorile folosite de acesta sunt contrastante și definite, captivând o dispoziție de protest naiv. Acestea sunt echilibrate de tonalități mai fine, ceea ce oferă spectatorului o atârnare mai gândită asupra culorii. Creațiile acestuia exploră nevoia individului de a face o diferență și de a fi unic, precum și fragilitatea interioara a omului modern.

Lucrările artiștilor vor putea fi procurate în cadrul vernisajului, iar expoziția va putea fi vizitată timp de două săptămâni.

Intrarea la eveniment este liberă, însă doritorii de a participa trebuie să completeze acest formular.

Calendar 31

Selectează categoria