16 - 19 mai

Organizatorul

C.I.E. “MOLDEXPO” S.A.

Data și Ora

joi, 16 mai 2019,
10:00 - 18:00
duminică, 19 mai 2019,
10:00 - 18:00

Adresă

mun. Chișinău, str. Ghioceilor, 1

Contacte

info@moldexpo.md

Parteneri

Suport oficial: Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova;
Parteneri: Metro Cash & Carry Moldova; Moldagroproduct SRL.

Finisat

Expozițiile „Food & Drinks”, „Packaging Depot” și „Food Technology” 2019

Sărbătoare gastronomică la Moldexpo. Producătorii din domeniul alimentar participă la expoziția Food & Drinks. FOTO (17 mai 2019)

Centrul Moldexpo va găzdui expozițiile internaţionale specializate de produse alimentare, echipamente, tehnologii și ambalaje pentru producerea acestora.

Expoziția „Food & Drinks” este evenimentul principal al industriei alimentare din Republica Moldova, care reuneşte reprezentanţi ai pieţei de produse alimentare, cei mai mari furnizori de echipamente, retaileri şi facilitează intrarea pe piaţa din Moldova de noi produse şi mărci, îmbunătăţeşte calitatea vieţii populaţiei prin promovarea pe piaţă a produselor alimentare şi băuturilor organice de înaltă calitate. Expoziţia este un indicator al progresului realizat în industria alimentară, reflectă punerea în aplicare a programelor de dezvoltare a economiei ţării şi prezintă nivelul de dezvoltare al complexului agro-industrial al Republicii Moldova.

Expoziția „Food Tehnology” este singurul eveniment de tehnologii moderne pentru industria alimentară şi prelucrătoare din ţară. Expoziţia prezintă într-o formă concentrată informaţii actualizate cu privire la situaţia industriei, cererea şi oferta pentru anumite tipuri de produse şi tehnologii inovatoare, este vitrina tehnologiilor şi echipamentelor moderne de prelucrare, ambalare, transportare şi depozitare a produselor alimentare, a utilajului de refrigerare şi congelare, de măsurare şi control şi a echipamentelor de laborator. Întreprinderile locale prelucrătoare au posibilitatea de a se familiariza cu cele mai noi tehnologii, precum şi de a le compara cu echipamentele din străinătate.

Expoziția „Packaging Depot” este unica expoziţie de ambalaje, materiale şi echipamente pentru producerea acestora în Moldova, loc de întâlnire a partenerilor potenţiali şi organizarea de negocieri de afaceri între producători şi furnizori de tehnologii, echipamente, ambalaje şi produse alimentare, producători şi procesatori de produse agricole, reprezentanţi ai companiilor comerciale şi comercianţi cu amănuntul de produse alimentare.

Calendar 31

Selectează categoria