18 - 21 octombrie

Organizatorul

Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” S.A.

Data și Ora

miercuri, 18 octombrie 2017,
10:00 - 18:00
sâmbătă, 21 octombrie 2017,
10:00 - 18:00

Adresa

Str. Ghioceilor, 1, MD-2008 Chișinău

Contacte

+373 22 810-462, 810-419
info@moldexpo.md

Parteneri

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova

Finisat

Expozițiile Moldagrotech și Farmer 2017 (ediția de toamnă)

La centrul Moldexpo se vor desfășura două din cele mai importante expoziții din domeniul agricol, organizate anual în Republica Moldova.

E vorba de ediţia a XXXIII-a a expoziţiei internaţionale specializate de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial „Moldagrotech” și a XX-a ediție a expoziţiei-târg internaţionale specializate de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri „Farmer”.

Moldagrotech uneşte cei mai mari producători de maşini şi utilaje, tractoare şi combine, sisteme de alimentare cu apă şi de irigare pentru agricultură, echipamente pentru industria alimentară, utilaj tehnologic, piese de schimb şi de completare, mijloace de protecţie a plantelor şi îngrăşăminte etc.

Expoziția Farmer prezintă realizările celor mai eficiente gospodării de fermieri şi întreprinderi agricole din toate regiunile ţării, activitatea acestora şi schimbul de experienţe pozitive. Principalele evenimente: expoziţia animalelor şi păsărilor de rasă „Animal Show”, târgul de produse agricole „Toamna de aur” și concursurile „Regina Gliei” și „Fermier Lider”.

Calendar 31

Selectează categoria