16 - 19 octombrie

Organizatorul

Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” S.A.

Data și Ora

miercuri, 16 octombrie 2019,
10:00 - 18:00
sâmbătă, 19 octombrie 2019,
10:00 - 18:00

Adresă

Str. Ghioceilor, 1, MD-2008 Chișinău

Contacte

+373 22 810-462, 810-419
info@moldexpo.md

Parteneri

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova

Finisat

Expozițiile Moldagrotech și Farmer 2019 (ediția de toamnă)

La Moldexpo, 120 de companii își prezintă cele mai noi produse şi servicii din domeniul agricol. FOTO (17 oct 2019)

La centrul Moldexpo se vor desfășura două din cele mai importante expoziții din domeniul agricol, organizate anual în Republica Moldova.

E vorba de a XXXVI-a ediţie a expoziţiei internaţionale specializate de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial „Moldagrotech” și de a XXII-a ediție a expoziţiei-târg internaţionale specializate de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri „Farmer”.

Expoziţia Moldagrotech reuneşte cei mai mari producători de maşini şi utilaje, tractoare şi combine, sisteme de alimentare cu apă şi de irigare pentru agricultură, echipamente pentru industria alimentară, utilaj tehnologic, piese de schimb şi de completare, mijloace de protecţie a plantelor şi îngrăşăminte etc.

Ediția de toamnă a expoziției ilustrează performanțele înregistrate de complexul agroindustrial al ţării, precum şi perspectivele de dezvoltare ale acestuia, propune căi de modernizare şi de exploatare raţională a terenurilor agricole.

Expoziţia-târg Farmer este un eveniment anual care determină dezvoltarea complexului agroindustrial al Republicii Moldova şi prezintă realizările celor mai eficiente gospodării de ferm ieri şi întreprinderi agricole din toate regiunile ţării, activitatea acestora şi schimbul de experienţe pozitive. Formatul expoziţiei oferă expozanţilor o ocazie excelentă de a găsi noi parteneri de afaceri, de a extinde pieţele de desfacere, de a stabili contacte pe termen lung cu instituţii financiare, întreprinderi industriale, instituţii ştiinţifice din Republica Moldova şi alte ţări.

În cadrul expoziţiei se vor desfăşura activităţi de afaceri, subiectele cărora sunt formulate în conformitate cu problemele actuale cu care se confruntă agricultura, luând în considerare cele mai recente tendinţe globale din industrie. Participanţii la conferinţe internaţionale, seminarii, mese rotunde vor putea să se orienteze în mulţimea de produse noi pentru a înţelege direcţia de dezvoltare a pieţei.

Printre cele mai importante evenimente ale expoziţiei:
- Expoziţia animalelor şi păsărilor de rasă “Animal Show”, în cadrul căreia sunt expuse cele mai valoroase exemplare de animale de rasă de selecţie locală şi străină;
- Târgul de produse agricole “Toamna de aur”;
- Concursul “Fermier Lider”.

Calendar 31

Selectează categoria