22 - 26 martie

Organizatorul

Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” S.A.

Data și Ora

miercuri, 22 martie 2017,
10:00 - 18:00
duminică, 26 martie 2017,
10:00 - 18:00

Adresa

Str. Ghioceilor, 1, MD-2008 Chișinău

Parteneri

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor al Republicii Moldova
Ministerul Economiei al Republicii Moldova
Agenția pentru eficiență energetică
iDomus
ODIMM

Finisat

Expozițiile Moldconstruct și Moldenergy 2017

La centrul Moldexpo au început expozițiie Moldconstruct și Moldenergy 2017. FOTO (22 mar 2017)

În perioada 22-26 martie 2017, la CIE Moldexpo va avea loc o expoziţie internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, precum și una dedicate eficienței energetice.

Expoziţia internaţionala specializată de tehnologii, utilaje, scule si materiale pentru construcţii Moldconstruct se desfășoară cu regularitate în Republica Moldova începând cu anul 1996 astfel devenind o tradiţie.

Aceasta oferă posibilităţii companiilor din domeniu să-şi lărgească şi să-și înnoiască baza de date a potenţialilor client, de a-şi promova rapid şi eficient noile produse.De asemenea, evenimentul oferă posibilităţi vizitatorilor expoziţiei să obțină consultaţii calificate în domeniul construcţiilor.

Compartimentele tematice ale ediției din acest an sunt: Tehnologii şi echipamente moderne pentru construcţii, materiale de finisare, produse chimice pentru construcţii, ferestre şi uşi, pardoseli, sticlă în construcţii, porţi şi sisteme de reglare automata, ceramică sanitara şi faianţă, învelitori, şape, hidro- şi termoizolaţii, lemn şi metal în construcţii, utilaje şi instrumente, vehicule pentru construcţii, tehnică de construcţii rutiere.

Tot în perioada 22-26 martie va avea loc și expoziţia internaţională specializată Moldenergy, ediţia a XXI-a. Aceasta reprezintă este unicul eveniment care contribuie la promovarea eficienței energetice și reducerea dependenței energetice a tuturor sectoarelor economiei țării.

Expoziția oferă producătorilor şi distribuitorilor de echipamente electrice din străinătate, posibilitatea optimă de a cerceta piaţa de profil şi de a contracta afaceri pentru livrarea mijloacelor tehnice, iar specialiştilor din Moldova – un spaţiu favorabil întîlnirilor cu parteneri de afaceri din străinătate, stabilirii noilor contacte, schimbului de informaţii în domeniul realizărilor tehnico-ştiinţifice pe segmentul conservării energiei electrice.

Calendar 31

Selectează categoria