21 - 24 martie

Organizatorul

Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” S.A.

Data și Ora

miercuri, 21 martie 2018,
10:00 - 18:00
sâmbătă, 24 martie 2018,
10:00 - 18:00

Adresă

Str. Ghioceilor, 1, MD-2008 Chișinău

Contacte

marketing@moldexpo.md

Parteneri

Ministerul Economiei şi Infrastructurii al Republicii Moldova

Finisat

Expozițiile Moldconstruct și Moldenergy 2018

CIE Moldexpo va găzdui expoziţia internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, precum și una dedicată eficienței energetice.

Expoziţia internaţionala specializată de tehnologii, utilaje, scule si materiale pentru construcţii Moldconstruct se desfășoară cu regularitate în Republica Moldova începând cu anul 1995 astfel devenind o tradiţie.

Expoziţia, ajunsă la cea de-a XXIII-a ediție, crează condiţii excelente pentru stabilirea business-contactelor, prezentarea produselor, promovarea noilor mărci comerciale precum şi a tehnologiilor energoeficiente, fiind o sursă permanentă de idei şi propuneri care se discută în cadrul seminarelor, meselor rotunde, prezentărilor şi altor activităţi conexe expoziţiei.

Compartimentele tematice ale ediției din acest an sunt: Tehnologii şi echipamente moderne pentru construcţii, materiale de finisare, produse chimice pentru construcţii, ferestre şi uşi, pardoseli, sticlă în construcţii, porţi şi sisteme de reglare automata, ceramică sanitara şi faianţă, învelitori, şape, hidro- şi termoizolaţii, lemn şi metal în construcţii, utilaje şi instrumente, vehicule pentru construcţii, tehnică de construcţii rutiere.

Tot în această perioadă va avea loc și expoziţia internaţională specializată Moldenergy, ediţia a XXII-a. Aceasta reprezintă este unicul eveniment care contribuie la promovarea eficienței energetice și reducerea dependenței energetice a tuturor sectoarelor economiei țării.

Expoziția oferă producătorilor şi distribuitorilor de echipamente electrice din străinătate, posibilitatea optimă de a cerceta piaţa de profil şi de a contracta afaceri pentru livrarea mijloacelor tehnice, iar specialiştilor din Moldova – un spaţiu favorabil întîlnirilor cu parteneri de afaceri din străinătate, stabilirii noilor contacte, schimbului de informaţii în domeniul realizărilor tehnico-ştiinţifice pe segmentul conservării energiei electrice.

Calendar 31

Selectează categoria