16 septembrie

Organizatorul

Gradina Moldovei

Data și Ora

sâmbătă, 16 septembrie 2017,
09:00 - 18:00

Adresa

s. Cigîrleni, r. Ialoveni

Contacte

gradinamoldovei@gmail.com,
+373 79237925 (Mariana Șeremet)
+373 79255901 (Petru Vinari)

Parteneri

Rikipal SRL
Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova

Finisat

Festival de Agrodiversitate

Toamna cu roadele ei alese sărbătorită la Festivalul de Agrodiversitate. FOTO (18 sep 2017)

Împreună cu 30 producători locali, doritorii vor putea descoperi diversitatea legumelor, fructelor, a plantelor aromatice și altor produse agricole crescute în Moldova.

În cadrul festivalului dedicat agrodiversității, participanții vor putea degusta o mare varietate de fructe și legume de la producătorii locali, dar și produse neobișnuite și mai puțin cunoscute. Se va servi un prânz compus din bucate pregătite excluziv din legume, semințe, plante aromate și flori crescute la noi în țară.

Un accent deosebit va fi pus pe semințele vii și reproductibile, care sunt sursa tuturor acestor produse, iar pentru cei interesați va fi organizat un atelier de multiplicarea semințelor, vor avea loc discuții cu oaspeții din străinătate despre experiența lor în creșterea ecologică a legumelor cât și păstrarea semințelor, va avea loc o expoziție despre istoria semințelor în agricultură.

Printre producătorii ce vor participa la festival putem numi: EcoVazon, Rifero, Antonina Tocarenco, Marcel Ursu, Uleiuș, Green Up Mom, Pâinea Soarelui și Lavanda De Moldova.

Calendar 31

Selectează categoria