19 - 20 august

Organizatorul

SensMusic și Agenția de comunicare “PRofile Events”

Data și Ora

sâmbătă, 19 august 2017,
10:00 - 22:00
duminică, 20 august 2017,
10:00 - 22:00

Adresa

s. Butuceni, Orhei, Moldova

Contacte

+373 022 233 898
festival@gustar.md

Parteneri

Sudzucker Moldova

Finisat

Gustar Music Festival 2017

Cel mai mare festival muzical al anului, revine cu cea de-a VII-a ediție, care se va desfășura în perioada 19-20 august 2017, la Orheiul Vechi.

Festivalul „Gustar” reprezintă un spaţiu care pentru două zile devine centrul cultural și de divertisment al țării. E o posibilitate unică de a petrece un weekend deosebit cu familia sau prietenii într-un spațiu natural, în care fiecare va avea posibilitatea să asculte cei mai populari artiști ai momentului, efectua excursii în zone istorice, participa la numeroase activități și workshop-uri din art zone, book zone, târgurile și expozițiile prezente acolo.

Pentru amatorii de istorie și excursii vor fi organizate tururi gratuite prin Parcul Orheiul Vechi, care vor include principalele obiective turistice din zonă.

Biletele pot fi procurate pe http://www.biletonline.eu/. Din 22 iulie, acestea se găsesc și pe www.mticket.md și în rețeaua de magazine TOP SHOP.

Programul evenimentului:

Ediția a VII-a a festivalului are drept scop să creeze o platformă de promovare a culturii și istoriei, să intensifice relațiile diasporei Republicii Moldova  cu cei rămași acasă, să ofere posibilitatea autorităților centrale și locale să comunice cu moldovenii de oriunde  într-un cadru informal .

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici.

Calendar 31

Selectează categoria