14 - 15 septembrie

Organizatorul

EcoVisio Moldova

Data și Ora

sâmbătă, 14 septembrie 2019,
10:00 - 17:00
duminică, 15 septembrie 2019,
10:00 - 17:00

Adresă

Parcarea Kentford, bd. Ștefan Cel Mare 202

Contacte

clara@ecovisio.org, 060790514;
tatiana.bogaci@ecovisio.org, 079536852

Parteneri

Fondul Green for Growth (GGF TAF)

Finisat

IarmarEco 2019

Cei ce aleg un mod de viață sănătos și ecologic și-au dat întâlnire la o nouă ediție IarmarEco. VIDEO (16 sep 2019)

Doritorii sunt invitați la cea de-a 7-a ediție a iarmarocului oportunităților ecologice și al antreprenoriatului social.

Anul acesta, la IarmarEco organizatorii așteaptă circa 170 de expozanți, cu o mare diversitate de produse agricole, artizanale și ecologice. Printre aceștia se numără mai multe organizații și inițiative civice, atât de mediu, cât și din alte domenii de activism.

Programul evenimentului va include seminare, workshop-uri și masterclass-uri pe diverse teme utile, de la dezvoltarea propriei afaceri la gătit sănătos și educația alternativă a copiilor. Va exista de asemenea o zonă de relaxare în aer liber, unde vizitatorii se vor putea odihni pe ritmuri de muzică instrumentală, iar părinții și copiii vor avea parte de activități speciale, cu locuri comode pentru alăptat și schimbat bebelușii.

Un subiect special al acestei ediții va fi reducerea și reciclarea deșeurilor, fiind lansată campania națională de colectare a deșeurilor electronice și platforma online www.faradeseuri.md, coordonate de echipa Hai Moldova cu sprijinul EcoVisio.

Vizitatorii vor fi încurajați să contribuie la un IarmarEco prietenos cu mediul, iar cei ce vor aduce cu ei torbe, sticle, termosuri și alte recipiente reutilizabile vor beneficia de reduceri la cumpărături și vor fi înscriși automat în tombola cu premii, organizată în ambele zile. Intrarea la eveniment este liberă.

Programul evenimentului:

Calendar 31

Selectează categoria