25 mai

Organizatorul

PRofile Agency și Combinatul „Mileștii Mici”

Data și Ora

sâmbătă, 25 mai 2019,
12:00 - 20:00

Adresă

com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova

Contacte

+373 695 00 262
pr@mm.in.md

Finisat

Marele Picnic cu trupa TAXI

Muzică, distracții și chef la iarbă verde, la Marele Picnic de la Mileștii Mici. FOTO (27 mai 2019)

Soarele cald, cerul senin și vântul jucăuș invită doritorii la cel mai oxigenat eveniment al primăverii.

Pe oaspeții evenimentului îi așteaptă o zi caldă la iarbă verde, departe de gălăgia urbană, o zi plină de distracții și aventuri care vor încărca bateriile și vor umple memoria telefonului până la refuz.

Astfel, începând cu ora 12:00 și până seara târziu, la 20:00, oaspeții evenimentului vor avea posibilitatea să se distreze pentru că avem numeroase activități GRATUITE, printre care se numără diverse concursuri gastronomice la viteză, jocuri cu vin, degustări, excursii prin galeriile cu cea mai mare colecție de vinuri din lume, inclusă în Cartea Recordurilor Guiness și altele.

Pe tot parcursul zilei, atmosfera va fi distinsă de către DJ-ii postului de radio MUZ-FM, dar și de trupe autohtone. Iar la final, Marele Picnic va culmina cu un concert incendiar la care va evolua trupa românească TAXI.

Pentru toți doritorii de a ajunge la cel mai tare picnic al anului am pregătit transport care va circula toată ziua evenimentului pe itinerarul restaurantul Garrison – CVC „Mileștii Mici” – restaurantul Garrison. Adresa restaurantului – șos. Hîncești 2. Prețul călătoriei este de 5 lei într-o direcția și va fi disponibil începând cu ora 11.30.

Prețul biletelor este de 180 lei (procurare prealabilă) și 200 lei (în ziua evenimentului). Copiii până la 12 ani vor intra gratuit la eveniment, iar cei mai mari, de le 12 ani, vor avea acces doar însoțiți de părinți și cu biletul de intrare.

Biletele pot fi procurate online prin intermediul platformelor Afisha.md sau Mticket.md, sau fizic la magazinul de firmă Mileștii Mici (Chișinău, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni 45) și la Vinoteca Wine.MD (Chișinău, str. Pușkin 15).

Calendar 31

Selectează categoria