13 - 16 noiembrie

Organizatorul

Agenția de Investițiii din Moldova

Data și Ora

miercuri, 13 noiembrie 2019,
08:30 - 18:00
sâmbătă, 16 noiembrie 2019,
08:30 - 18:00

Adresă

mun. Chișinău, str. Maria Cibotari 16, Palatul Republicii

Parteneri

Asociația Patronală din Industria Prelucrătoare;
Ministerul Economiei și al Infrastructurii al Republicii Moldova;
ZIPHouse;

Finisat

Moldova Business Week 2019

Succesele obținute și provocările sectorului agroalimentar, discutate la Moldova Business Week 2019 (15 nov 2019)

Evenimentul este o platformă economică națională ce vine să prezinte politicile, reformele, tendințele și istoriile de succes ale antreprenorilor din Republica Moldova.

Sunt așteptați peste 1000 de antreprenori, investitori, importatori și finanțatori, care se vor convinge că ambițiile economice ale țării noastre au la bază o creștere economică durabilă, sistem fiscal prietenos mediului de afaceri și o
deschidere fără precedent spre stabilirea unor relații comerciale serioase și transparente cu parteneri din întreaga lume.

Programul din acest an include o agendă de 2 zile dedicată sectoarelor strategice ale Moldovei: TIC și BPO, Agroalimentar, Turism și Energie regenerabilă, precum și domenii emergente generând o valoare ridicată pentru economia globală: industriile creative și producția cinematografică. În paralel se va desfășura cea de-a patra ediție a evenimentului Moldova Automotive Days, care va fi integrată sub umbrela Moldova Business Week și axată pe Mecatronică, Clusterizare și Cercetare & Dezvoltare.

Forumul ProExport din 15 noiembrie, prezentând o serie de ateliere de lucru, paneluri de discuții cu invitați internaționali, sesiuni G2B cu autorități publice, va oferi companiilor locale informații teoretice privind instrumentele de suport pentru exportatori, piețele strategice pentru export dar și platforme practice de a crea parteneriate avantajoase.

Moldova Business Week 2019 se va încheia pe data de 16 noiembrie prin desfășurarea ediției nr 3 a Conferinței „Moldova in Fashion” ce va stabili tendințele de afaceri din industria modei.

Având o poziționare geografică strategică, Acordurile de comerț liber cu țările UE, CSI, Turcia, CEFTA și GUAM, facilități oferite de Zonele Economice Libere, Parcuri Industriale și Parcul Virtual IT- Moldova este pregătită să ofere investitorilor străini și companiilor locale un climat de afaceri favorabil atingerilor obiectivelor de business.

Vor fi 4 zile intense, pe durata cărora peste 100 speakeri locali și 26 speakeri din alte 15 țări vor discuta despre oportunitățile și provocările sectoarelor strategice, dar și ale sectoarelor de nișă, cu potențial de a genera valoare adăugată mare.

Participarea este gratuită, în baza înregistrării online în perioada 10 octombrie – 10 noiembrie.

Calendar 31

Selectează categoria