25 - 26 martie

Organizatorul

Moldova Fashion Days şi dininima.md

Data și Ora

sâmbătă, 25 martie 2017,
18:00 - 22:00
duminică, 26 martie 2017,
18:00 - 22:00

Adresa

Bulevardul Dimitrie Cantemir 14, Chișinău, Moldova

Parteneri

Asociația Patronală din Industria Ușoară, USAID și Guvernul Suediei, ZIPhouse, Berlizzo Events

Finisat

Moldova Fashion Days (Prezentarea colecțiilor pentru perioada primăvară-vară 2017)

GALERIE FOTO: Moldova Fashion Days – un show extraordinar cu 35 de colecții de sezon create în Moldova (27 mar 2017)

Prima zi a evenimentului Moldova Fashion Days Spring - Summer 2017. FOTO (27 mar 2017)

GALERIE FOTO : A doua zi a evenimentului Moldova Fashion Days Spring-Summer 2017 (27 mar 2017)

Evenimentul Moldova Fashion Days va avea în perioada 25-26 martie 2017, în showroom-ul Land Rover, Jaguar, Volvo, situat pe strada Dmitrie Cantemir 14, or. Chișinău.

Este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal al Moldova Fashion Days este "See Now, Buy Now", care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

Evenimentele Moldova Fashion Days adună reprezentanți importanți din industria fashion, persoane notorii și influente și sunt intens mediatizate de mass-media și pe rețelele sociale.

Moldova Fashion Days este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova. ZIPhouse este partenerul Moldova Fashion Days în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al Moldova Fashion Days este Berlizzo Events. Mai multe detalii despre eveniment aflați aici.

Calendar 31

Selectează categoria