16 noiembrie

Organizatorul

Centrul ZIPhouse

Data și Ora

sâmbătă, 16 noiembrie 2019,
10:00 - 17:00

Adresă

mun. Chișinău, str. Studenților 9/11, Tekwill

Contacte

+373 78839070

Parteneri

Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS);
USAID;
Guvernul Suediei.

Finisat

Moldova in Fashion Conference, ediția a 4-a

Moldova In Fashion Conference 2019 - un eveniment de rezonanță pentru industria modei locale (19 nov 2019)

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse invită doritorii la o conferință dedicată industriei fashion autohtone.

Ediția din acest an a evenimentului “Moldova in Fashion Conference” vine să revoluționeze conceptul de inovare și sustenabilitate din industria modei și să evidențieze posibilitățile de a transforma reciclarea într-un generator de materii prime.

Conferința este destinată publicului larg pentru care industria fashion reprezintă un interes, întrunind speakeri internaționali precum Laurenti Arnault (UK), Geta Rasciuc (Olanda), Shalev Amnon (Israel), Nicholas Opopol (Moldova), Anna Shoykhet (Israel), Ricardo O`Nascimento (UK), Giovanni Ottonello (Italia), Philippe Pourhashemi (Belgia). Speakerii vin cu un bagaj de cunoștințe considerabile din domeniile smart textiles, 3D design, inovația și sustenabilitatea în business fashion și desigur cu cele mai noi tendințe pentru anul 2020.

Informațiile și tehnicile prezentate vor aduce un aport considerabil pentru îmbunătățirea industriei fashion autohtone și vor schimba percepția asupra proceselor din acest domeniu.

Moldova in Fashion reprezintă cadrul perfect în care comunitatea fashion a Moldovei poate împărtăși cunoștințe, tehnici și viziuni asupra procesului de inovare a sustenabilității industriei locale și poate asimila informații validate la nivel internațional, dar care pot fi aplicate la nivel local. Conferința este pentru cei care știu cum trebuie să arate viitorul industriei, sunt gata să contribuie personal și să fie parte din această transformare grandioasă care poate avea loc doar prin implicarea noastră colectivă.

Evenimentul este organizat în cadrul Moldova Business Week 2019.

Biletele pot fi procurate la oficiul ZIPhouse sau pe iTicket.

Calendar 31

Selectează categoria