20 iulie

Organizatorul

Agenția PRofile și hotelul Jolly Alon

Data și Ora

vineri, 20 iulie 2018,
18:00 - 23:00

Adresă

mun. Chișinău, str. Maria Cebotari, 37

Finisat

O Seară Fetească

O seară Fetească - cea mai elegantă gală a vinurilor din soiuri autohtone. FOTO (23 iul 2018)

Sub egida Oficiului Național al Viei și Vinului și brandului național Vinul Moldovei, la Chișinău va fi organizată o gală a vinurilor din soiuri autohtone.

Evenimentul „O seară Fetească” este dedicat celor mai de preț comori ale pământului moldovenesc – fetelor și vinurilor autohtone!

În cadrul acestuia, oaspeții se vor delecta de gustul delicat al vinurilor din soiurile autohtone și de vocile îmbătătoare ale unora dintre cele mai talentate interprete din Moldova și de o atmosferă elegantă a unui soiree de vară.

Pe parcursul întregii seri, vor fi degustate gratuit 1000 de sticle de vin produs exclusiv din cele 4 soiuri autohtone: Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Rara Neagră.

Programul prevede și un concert-prezentare, unde patru din cele mai distinse voci din Moldova – Geta Burlacu, Laura Bodorin, Cristina Scarlat, Iulia Panici - vor prezenta fiecare soi de viță de vie, redând, prin notele muzicale, nuanțele de gust ale acestor vinuri. Gazda evenimentului este Mihaela Strâmbeanu.

Prețul unui bilet este de 350 lei și acestea pot fi procurate la recepția hotelului Jolly Alon, în vinoteca Wine.md și online pe site-ul afisha.md.

Calendar 31

Selectează categoria