10 decembrie

Organizatorul

Berlizzo Events, International Women's Club of Moldova

Data și Ora

duminică, 10 decembrie 2017,
10:00 - 16:00

Adresa

Str. Ghioceilor, 1, MD-2008 Chișinău

Contacte

winterbazaar2017@gmail.com

Finisat

Târgul Caritabil de Crăciun, ediția 2017

Târgul Caritabil de Crăciun reprezintă o tradiție minunată de a uni comunitățile naționale și internaționale într-o mare sărbătoare.

Este un eveniment de caritate și toate câștigurile ridicate în această zi vor merge direct către persoanele nevoiașe.

Toate ambasadele, organizațiile internaționale, organizațiile de caritate, producătorii meșteșugari locali participă la acest eveniment de mai mulți ani consecutiv. Aici pot fi găsite produse alimentare/ băuturi/ cadouri, iar vizitatorii pot procura cele mai diverse suveniruri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă.

Ambasadele mai multor țări vor participa la eveniment cu bucate, dulciuri, băuturi și suvenire, în stil tradițional, specifice țării pe care o reprezintă. Decorul este atât de autentic, încât preț de câteva minute vizitatorii vor avea impresia că se află în țara respectivă. La ”Winter Charity Bazaar” fiecare va avea oportunitatea să călătorească în jurul lumii, să viziteze Germania, Italia, Cehia, Turcia, Suedia, Polonia sau chiar India, la doar câțiva pași distanță.

De la eveniment nu va lipsi nici Moș Crăciun cu al său alai ca să-și întâmpine prietenii. Copiii vor avea ocazia să-și picteze fulgușori pe obrăjori, iar părinții vor putea participa la tombola de iarnă, care vine cu sute de premii generoase.

Pentru anul 2017, târgul și-a pus ca scop să ridice cel puțin 40 mii de dolari și să susțină cât mai multe proiecte în acest an.

Biletele vor putea fi achiziționate la intrare, în ziua evenimentului.

Calendar 31

Selectează categoria