23 februarie

Organizatorul

Combinatul de Vinuri „Cricova”

Data și Ora

sâmbătă, 23 februarie 2019,
12:00 - 22:00

Adresă

or. Cricova, str. Petru Ungureanu, 1

Contacte

+373 22 604 035
office@cricova.md

Parteneri

PRofile Agency

Finisat

Underland 2019 - Wine Carnival

Carnavalul Dragostei în beciurile Cricova. Cum a fost la Underland 2019. FOTO și VIDEO (25 feb 2019)

Unicul festival subteran din lume Underland Wine & Music Fest revine în luna lui Făurar.

Cel mai nebunatic și vesel oraș subteran din lume își va deschide porțile pentru cea de-a treia ediție și va da tonul celor mai tari evenimente ale anului 2019. Toți cei îndrăgostiți de vin, muzică, veselie și voie bună sunt pentru a marca Dragobetele, străvechea sărbătoare a iubirii, care anunță, totodată și venirea primăverii.

Cel mai „îmbătător” Carnaval subteran din lume ne așteaptă cu o sărbătoare teatralizată, 10 ore de muzică, hoarde de artiști și cântăreți stradali, statui vii, munți de mâncare delicioasă și multe râuri de vin roșu, alb, spumant și izvar.

Cartierul Dragobete, cel mai important cartier al festivalului, va fi locul unde se va da tonul distracției, se vor cuibări și vor prinde rădăcini sentimentele și unde însuși personajul principal al evenimentului, Dragobete, va săruta fetele. Aici va avea loc „Bătălia secolului dintre barză și varză”, rezultatul final al căreia va decide răspunsul la veșnica întrebare „De unde se iau copiii?”.

Tot printre pereții de piatră ai galeriilor subterane, cei cuprinși de o dragoste adâncă și înflăcărată își vor putea oferi săruturi în „Parcul La Pupici”, iar cei care nu au încă un suflet pereche își vor putea face ochi dulci și găsi jumătatea prin intermediul serviciuliilor agenției matrimoniale „Ultima Șansă”.

Și pentru că, problemele din dragoste pot avea un efect negativ asupra sănătății, „Terasa inimilor frânte” și protagoniștii ei vor avea grijă să șteargă din simptomele suferinței emoționale și să găsească leac.

Kilometrii de galerii subterane vor găzdui cel mai colorat carnaval teatralizat așa cum nu s-a mai văzut sub aceste meleaguri. Templul Iubirii va fi locul unde se va da cea mai tare petrecere printre cei mai înaripați Zei, zeițe și patroni ai dragostei din toate mitologiile lumii.

Tot printre faimoasele labirinturi de la „Underland. Wine Carnaval” va avea loc „Cea mai mică discotecă din lume”, care va fi echipată cu un glob de lumini și unde DJ-ul va da tonul distracției. Iar cel mai important, „ce se va întâmpla la Discoteca Mută, va rămâne pe veci acolo”.

Iar cei mai celebri seducători din istorie vor fi dezbrăcați de secrete și își vor depăna aventurile erotice pe pereții din „Galeria renumiților amanți”, la finalul căreia vei putea urmări și o selecție a celor mai bune filme mute despre dragoste în cadrul cinematografului Cricova.

Pe toată durata desfășurării evenimentului, oapeții vor putea beneficia de lecții deschise oferite de cei mai buni profesori ai Combinatului de Vinuri „Cricova", care vă vor introduce în cele mai ascunse secrete ale licorilor bahice din orașul subteran.

În costul biletului de 250 de lei intră:
- Un pahar de izvar aromat la intrare;
- Sesiuni de filme mute de dragoste în cadrul cinematografului Cricova;
- Vizită la Muzeul orașului subteran Cricova cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;
- Show spectaculos susținut de artiștii stradali, interpreți și colective muzicale din mai multe țări;
- Participare la ateliere de creații muzicale și teatrale;
- Accesul în toate cartierele tematice și scenele orașului Underland;
- Participarea la școlile de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelier.


Biletele pentru eveniment pot fi procurate la magazinul de firmă „Cricova”, de pe strada A.Șciusev 96, Combinatul de Vinuri „Cricova” sau online pe Afisha.md, iar mai multe detalii și update-uri la zi vei găsi pe pagina de Facebook a evenimentului și website-ul official al evenimentului.

Calendar 31

Selectează categoria