17 februarie

Organizatorul

PRofile Agency și Combinatul de Vinuri "CRICOVA" S.A.

Data și Ora

sâmbătă, 17 februarie 2018,
12:00 - 22:00

Adresă

or. Cricova, str. Petru Ungureanu, 1

Contacte

+373 22 604 035
office@cricova.md

Finisat

Underland Wine & Music Fest 2018

Muzică și vin de calitate la unicul festival subteran teatralizat din lume – Underland. FOTO. (19 feb 2018)

Underland reprezintă un tărâm subteran necunoscut, împărțit în trei cartiere – Cartierul Vinului Alb, Cartierul Vinului Roșu și Cartierul Vinului Spumant.

Acesta e locul, unde basmele se împletesc cu realitatea, unde minunile se întâlnesc la fiece pas, unde vinul curge gârlă mereu și muzica răsună, unde locuitorii dansează, cântă și nu au nicio grijă. Artiști și cântăreți de stradă, jonglori și magicieni, statui vii, mâncare delicioasă și multe feluri de vin roșu, alb, spumant și izvar – toate acestea îi așteaptă pe oaspeți pe străzile și în piețele orașului Underland.

La ediția din acest an, peste 50 de muzicieni, 50 actori și 80 artiști artizanali vor transforma 4 kilometri de galerii subterane în cartiere elitare care vor găzdui cea mai mare veselie teatralizată al anului.

Harta completă a orașului:

La Crâșma fiecare oaspete va fi întâlnit cu veselie, voie bună și un pahar de izvar fierbinte care poate fi servit La Botul Elefantului Kesavan – ocrotitorul Underland-ului.

La 17 februarie în Primăria Underland-ului se vor organiza alegerile adevăratului primar. Principalii pretendenți la funcție sunt: Vasile Bacon din partea Partidului Vinului Roșu și Viorica Poamăacră din partea Partidului Albului Vin. Toți oaspeții festivalului sunt încurajați să participe la alegerea noului conducător a orașului magic.

În acest an Jandarmeria Underland pune în acțiune operațiunea „Capul treaz - Sărbătoare stricată!”. În timpul desfășurării operațiuni vor fi depistate și reținute persoanele cu nivelul redus de alcool în sânge, care vor fi izolate în Jandarmerie pentru a li se ridica acest nivel până la minimul acceptat de Lege. Atenție maximă când treceți pe lângă oamenii legii Underland.

Pe toată durata desfășurării festivalului, în cele trei școli de vin vor avea lor lecții deschise și cei mai buni profesori de la Combinatul de Vinuri "Cricova" vor povesti despre cele mai ascunse secrete ale vinurilor din orașul subteran.

Sansara Divină este zona unde fiecare oaspete va uita de toate grijile și va putea medita asupra alegerii vinului preferat pe valuri de muzică relaxantă.

Zona pentru copii este creată pentru ca picii să petreacă timpul frumos în orașul Underland. Pentru ei s-au pregătit o mulțime de jucării, ateliere gratuite și animatori care vor face ca clipele petrecute la festival să nu se uite niciodată. Zona se află lângă Scuarul de Arte.

Primul Ajutor Vinicol este asigurat pentru toți vizitatorii care au trecut nevăzuți pe lângă jandarmerie și nu au reușit să guste vinurile din oraș. Tot aici doritorii vor putea admira Piața Marii Degustări Naționale și monumentul lui Aurel Tulburel – eroului principal a distracției.

După un curs intens la una din școlile vinului, următorul grad de studii este Academia de Științe Cabernetice unde fiecare poate să primească titlul de doctor habilitat în vinuri.  

Biletele pot fi procurate la magazinul de firmă „Cricova” de pe strada A. Șciusev 96, la Combinatul de Vinuri „Cricova” și aici. În costul biletului de 250 de lei se oferă:
- Un pahar de izvar aromat la intrare;
- Vizită la Muzeul orașului subteran Cricova cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;
- Show spectaculos susținut de peste 100 de artiști stradali, interpreți și colective muzicale din 10 țări;
- Participare la ateliere de creație muzicale și teatrale;
- Accesul în cele trei cartiere tematice ale orașului Underland - Cartierul Vinului Alb, Roșu și Spumant, la patru scene și la cele trei școli de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelieri.

Copiii până la 12 ani intră gratuit la festival. Copiii mai mari de 12 ani, au acces la festival doar însoțiți de părinți și cu bilet de intrare.

Calendar 31

Selectează categoria