1 - 22 iunie

Organizatorul

SA Vinuri De Comrat

Data și Ora

sâmbătă, 1 iunie 2019,
10:00 - 17:00
sâmbătă, 22 iunie 2019,
10:00 - 17:00

Adresă

mun. Comrat, str. Vinzavodscaia 1

Contacte

+37369113230;
hmelevschi@mail.ru

Finisat

Weekend cu Vinuri de Comrat

În fiecare sâmbătă a lunii iunie, SA Vinuri De Comrat, invită doritorii să savureze din vinurile și bucatele tradiționale ale regiunii Găgăuzia.

Vizitatorii vor avea parte de o excursie spre sudul Moldovei, spre orașul Comrat, la casa vinurilor ce are o istorie de peste 125 de ani. Astfel fiecare va putea admira cramele și clădirile din perioada Basarabiei secolului al XIX-lea, va putea afla caracteristicile și secretele vinificației, va avea prilejul să participați în procesul de fabricare a vinului. Bucatele tradiționale din regiune vor crea o experiență de neuitat împreună cu cele mai savuroase vinuri din sudul Moldovei.

Prețul biletului este de 250 lei și include:
- Transport: Chișinău-Comrat-Chișinău;
- O excursie ghidată în pivnițele și cramele de vinuri ale secolului al XIX-lea (în rusă, română, engleză).
- Degustarea a 7 tipuri de vinuri celebre atribuite seriei 98 Hectare, Plai, Rose de Comrat, Vinuri de Colecție, nuci, crackeri, apă minerală.
- Benim Sarabim. În timpul degustării, fiecare va putea alege vinurile care i-au plăcut cel mai mult, să le împacheteze împreună cu fotografia sa și să sigileze sticlele. Costul vinului se achită în baza price list-ului.

Prânzul poate fi luat pe loc, iar toate bucatele sunt preparate chiar în fața vizitatorilor. Prețul este de 250 de lei și include diverse bucate tradiționale și un pahar de vin.

Calendar 31

Selectează categoria