20 septembrie

Organizatorul

ATIC și Tekwill

Data și Ora

vineri, 20 septembrie 2019,
10:00 - 18:00

Adresă

mun. Chișinău, str. Studenților 9/11, Tekwill

Contacte

snistor@ict.md

Parteneri

USAID Moldova;
Guvernului Suediei;
Wine of Moldova;
Madein.md

Finisat

WineTech Moldova Conference 2019

Implementarea tehnologiilor în industria vinicolă. Ce subiecte au fost discutate în cadrul WineTech Moldova Conference 2019 (24 sep 2019)

La Chișinău va fi organizată prima conferință mare din țară destinată tehnologiilor în industria vinicolă.

Evenimentul “WineTech Moldova Conference 2019” are drept scop crearea unei platforme de analiză a tendințelor și strategiilor de digitalizare și integrare a soluțiilor tehnologice în industria vinicolă locală. La conferință este așteptată o audiență de 200 de persoane.

WineTech Moldova Conference 2019 oferă oportunitatea de a participa într-un dialog constructiv și lucrativ cu experții și liderii de WineTech din țară și din străinătate. Evenimentul are scop facilitarea interacțiunii dintre producătorii vinicoli locali cu investitori, parteneri și experți în soluții tech care are aduce beneficii atât în faza de producere cât și în faza de comercializare a produselor vitivinicole din Moldova.

Subiectele abordate în cadrul conferinței includ: etapa la care se află WineTech-ul în Moldova la ora actuală, practicile și istoriile de succes din străinătate, provocările producătorilor vinicoli din țară, startup-urile WineTech din Moldova, idei și soluții de integrare a soluțiilor Tech în fazele de producere, vânzare, promovare și export a produselor vinicole și multe altele.

Evenimentul este destinat următoarelor categorii:
- Top & Middle Management din departamentele de producție, marketing și Business Development ale producătorilor vinicoli locali;
- Investitori în piața vitivinicolă și soluțiile WineTech;
- Startup-uri și companiile din WineTech;
- Reprezentanți ai autorităților naționale cu tangență la industriile agricole, vitivinicole și Tech din Moldova;
- Organizații și asociații non-guvernamentale cu tangență la industriale agricole, vitivinicole și Tech din Moldova.

Calendar 31

Selectează categoria